Single wandelweekend met kerstmis boeken

Geen zin om alleen te zijn met kerstmis 2018?  Doe mee aan een 3 of 4 daags single wandelweekend.

Single wandel weekend boeken kerstmis Aktiva Tours.

Wie alleenstaand is en van wandelen houdt, kan met kerstmis meedoen aan een single wandel weekend. Je kunt bijvoorbeeld via Kras Reizen of Aktiva Tours een wandelweekend of wandelvakantie met kerstmis boeken. Zo kan je via Aktiva Tours een 4 daagse kerst wandelreis boeken. Je wandelt samen met andere singles door de prachtige Brabantse Kempen.  Dit kerst- en wandelarrangement houdt in overnachten in een goed en gezellig hotel midden in de bossen. Inbegrepen kerstdiners en lunches. Hierbij zijn de diners en lunches extra feestelijk maar toch gezond.  Want ook met kerstmis kan je lekker en gezond eten.  De wandelingen voeren je door bossen en landerijen van de Brabantse Kempen. Er is natuurlijk een goed ingelezen reisleiding en je bent in het gezelschap van andere sportieve singles.


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Single wandelweekend kerstmis 2018 Kras Reizen.

Kras Reizen is dé specialist in single reizen. Ook met kerstmis 2018 is het weer mogelijk om bij Kras een kerstreis te boeken. Je kunt kerstmarkten bezoeken, op wintersport met Kras Reizen gaan of een 4 daags single wandelweekend Nederland/Duitsland bij Kras boeken.

singles fietsvakantie

Bij Kras Reizen worden de single reizen ingedeeld naar leeftijdsgroepen. Eén van die leeftijdsgroepen is 50 tot 65 jaar. Wil jij niet alleen thuis zitten met kerstmis, neem dan deel aan één van de single reizen van TUI met kerstmis 2018.


Liever met kerstmis op wintersport?

Ben je single ( alleenstaand )  en houd je van wintersport??  Heb je je nog niet vastgelegd met kerstmis??? je kunt je ook opgeven voor een single wintersport reis of weekend.  Samen met andere singles wintersport bedrijven en daarna ( of daarvoor??  genieten van een wijntje, hapje en praatje.. Je bent in het gezelschap van andere singles.Super gezellig kerstmis 2018 vieren. Vind hier single wintersportreizen.