Wandelvakantie Europa

Voor wie een wandelvakantie Europa wil boeken

Binnen Europa heb je vele wandelmogelijkheden. Wij hebben hier de mooiste op een rijtje gezet.

Waar boek je een wandelvakantie Europa?

Bij SNP Reizen bijvoorbeeld.

Wie binnen Europa een wandelvakantie wil boeken, heeft de keuze uit een individuele wandelvakantie, een groepswandelvakantie of groepsreis voor singles. In het laatste geval, een single wandelgroepsreis, heb je ook nog rekening te houden met de gemiddelde leeftijd en conditie van de deelnemers. Als jij als single van 55 plus een wandelvakantie Schotland wilt boeken bijvoorbeeld, is het niet verstandig dit te doen met een groep twintigers. Je kunt je wandelvakantie binnen Europa voor 2021 of 2022 online boeken. Voor een wandelgroepsreis 2022 zal er mogelijk nog geen programma en beschikbaarheid zijn.

eigenwijzereizen wandelvakanties banner


Actieve wandelvakantie Europa in natuurgebieden?

Als je een actieve wandelvakantie wilt boeken en in het gezelschap wilt verkeren van andere wandelaars, is een wandelvakantie Europa van SNP Reizen zeker iets voor jou . Met bestemmingen binnen Oostenrijk, Schotland, Ierland, Wales, Italië, Portugal en Griekenland, wandel je gegarandeerd door de mooiste natuurgebieden en in gezelschap van gelijkgestemde mensen,. Een niet alleen voor 40 plussers, vrijgezellen en natuurliefhebbers in SNP Natuurreizen aantrekkelijk.


Wandelen met kinderen

Ook voor gezinnen met kinderen heeft SNP Reizen een aantrekkelijk aanbod. SNP heeft wandelreizen en natuurreizen. Daarnaast kan je kiezen uit fietsvakanties en rondreizen. Altijd op de mooiste plekjes van Europa. Er is dus altijd wel een wandelvakantie die bij je interesse, conditie en gezinssamenstelling past. Zeker ook als je alleenstaand bent en contact zoekt met andere singles.

wandelvakantie voor singles

Bijzondere bestemmingen wandelvakanties Europa.

Bij SNP Reizen kan je kiezen uit een wandelvakantie Europa met een bijzondere bestemming. Wat dacht je van een wandelvakantie Kroatie“?  Wandelen in groepsverband over de eilanden en bergen van Dalmatië? Of wat dacht je van een wandelvakantie IJsland?  Een 7 of 8 daagse wandelvakantie IJsland over lavavelden van vulkanen en in de nabijheid van Gletsjers. Een ongelooflijke ervaring en actieve wandel groepsreis.  Met SNP Natuurreizen wandel je vaak niet over de gebaande paden maar ga je naar bijzondere bestemmingen. Genieten maar!


Hoe zwaar mag jouw wandelvakantie Europa zijn?

Als je een wandelvakantie bij SNP natuurreizen of een ander wandel reisorganisatie uitzoekt, kan je ook wandelreizen Europa selecteren op basis van zwaarte en comfort. Boek bijvoorbeeld, als ervaren hiker, een wandelvakantie Oostenrijk in de bergen. Bij SNP reizen heb je bijvoorbeeld een wandelvakantie Portugal, Madeira met een zwaarte van 3 terwijl de 8 daagse IJsland wandel groepsreis slechts een zwaarte heeft van 1. Zo kunnen beginnende en geoefende wandelaars een wandelvakantie boeken, welke past bij hun wandelervaring en conditie.