groepswandelreizen

De mooiste groepswandelreizen


SNP Wandelvakanties
Groepswandelreizen zijn ideaal voor mensen die in groepsverband willen wandelen.

Hier vind je een overzicht van gespecialiseerde reisorganisaties die actieve groepswandelreizen organiseren. Veelal zijn deze groepwandelreizen volledig georgansieerd en inclusief overnachting in een 2, 3 of 4 sterren hotel, vervoer van bagage, ontbijt en soms andere maaltijden.

Bij de meeste groepswandelreizen is een ervaren gids of reisleider aanwezig. Dat betekent dat je je als deelnemer aan een groepswandelreis alleen maar bezig hoef te houden met wandelen, genieten en, desgewenst, leuke gesprekken kunt voeren met je medereisgenoten.

Veel groepswandelreizen zijn natuur wandelreizen.  Naast het wandelen staat genieten van de prachtige wandelroutes, uitzichten, vergezichten en lekker bezig zijn, voorop. Met name SNP Natuurreizen is specialist in Natuur Groepswandelreizen.  Veel plezier met het doornemen van de mogelijkheden een ontzettend gezellige en actieve groepswandelreis te boeken.

Aktivatours Verre groepsreizen met wandelen of fietsenGroepswandelreizen van Aktivatours.

Aktivatours organiseert  al vele jaren fantastische wandelgroepsreizen in landen als Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Zwitserland en vele andere landen binnen Europa. Veel actieve wandelaars en fietsers hebben de afgelopen jaren een groepswandelvakantie of groepsfietsvakantie bij Aktiva Tours geboekt.

Aktiva Tours faciliteert ook groepswandelvakanties met honden. Fantastisch om je hond mee op wandelreis mee te kunnen nemen. Mogelijkheden voor een groepswandelvakantie met hond zijn onder andere België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Italië. 

Met name actieve wandelaars met oog voor natuur en prettig gezelschap boeken hun groeps wandelvakantie bij Aktiva Tours.  Ook gezinnen met kinderen kunnen bij Altiva Tours een groepswandel gezins vakantie boeken. Super gezellig en betaalbaar.

In welke landen kan je groepswandelreizen boeken?


Shoestring - Singlereizen
Groepswandelreizen in alle landen waar wandelen aantrekkelijk is.

Als je in hebt in een groepswandelreis en wilt weten welke bestemmingen er zijn voor actieve groepswandelreizen, in alle landen van Europa zijn er mogelijkheden om in groepsverband een wandelreis te vieren.

Met name groepswandelreizen in Frankrijkrijk, Portugal, de Ardennen, Engeland, Schotland, Ierland en Wales zijn voor actieve wandelaars zeer populair. Maar je kunt ook groepswandelreizen in Nederland boeken. Ga bijvoorbeeld met Kras Reizen een groepswandelreis in Drenthe, Zeeland, Zuid-Limburg, Groningen of op één van de waddeneilanden maken. Ook voor een wandelweekend met een groep wandelaars.

Wat de mogelijkheden voor wandelweekenden betreft, een ideale manier om er meerdere keren per jaar tussenuit te gaan. Een wandelweekendje weg kan je in de regel ook als last minute wandelweekend boeken.

Shoestring en Djoser, verre groepswandelreizen
Zin in een verre groepswandelreis naar bijvoorbeeld Canada, Vietnam, Costa Rica of Nieuw Zeeland?

Als je van wandelen, verre rondreizen en avontuur houdt, is een groepswandelreis of rondreis met verre bestemming iets voor jou.
Met name Shoestring en Djoser organiseren bijna het hele jaar door groepswandelreizen met verre bestemmingen.  De groepen bestaan gemiddeld uit zo een 12 tot 20 personen en de hele wandelvakantie is verzorgd. Dat wil zeggen ( meestal ) inclusief overnachtingen, goede hotels, ontbijt en lunch, bagagevervoer en gidsen.  Bij verre buitenlandse reizen is een goede gids essentieel en bij de meeste groepswandelreizen van Shoestring of Djoser begeleidt een regionale en Engels sprekende gids de groep wandelaars.

Een verre groepsreis, bijvoorbeeld naar Nieuw Zeeland, Costa Rica, Canada of Vietnam ( wandel/fietsgroepsreis van Djoser ) is een ongelooflijke ervaring.
Deze groepswandelreizen zijn ook zeer geschikt voor alleenstaanden en alleengaanden.

Kras, ook groepswandelreizen in Nederland
Voor groepswandelreizen in Nederland of Frankrijk, ga je bijvoorbeeld naar de website van Kras Reizen of Aktiva Tours.
Kras Reizen is één van de grootste reisorganisaties als het om wandelreizen en fietsvakanties in Nederland gaat.

Ze hebben voor alleenstaanden wandelgroepsreizen 40, 45, 50 en 55 plus. Ook voor een korte wandelvakantie of wandelweekend, bijvoorbeeld naar Valkenburg of de Veluwe, is Kras de ideale partner.
Overigens heeft Kras Reizen ook een uniek aanbod wandel groepsvakanties voor singles en alleenreizenden en is het aanbod familie wandelgroepsreizen ook indrukwekkend.
Ook als je een goedkoop wandelweekend in Nederland wilt boeken of last minute wandelgroepsreis binnen Europa.

Groepswandelreizen voor singles

Wandelgroepsreizen zijn ideaal voor singles.

Veel singles houden van wandelen en actief bezig zijn. Met rond de 2.000.000 alleenstaanden alleen al in Nederland is de vraag naar georganiseerde groepswandelreizen voor singles groot.

Daarom op deze website speciale aandacht voor single groepsreizen in het algemeen.

Hier vind je groepswandelreizen voor singles.