Groepswandelvakantie

Een groepswandelvakantie is méér dan gezellig

Als je een wandelvakantie wil boeken, kan je kiezen uit een groepswandelvakantie of een individuele wandelvakantie.  Bij een groepswandelvakantie schrijf je je in voor een actieve groepsreis waarbij wandelen centraal staat.  Er zjn vele types groepsreizen, denk een aan fiets groepsvakantie, yoga vakantie, zeilvakantie, surfvakantie of wintersport vakantie.  Groepswandelvakanties behoren tot de categorie actieve wandelreizen voor groepen. Voor kleine en grote groepen. De meeste georganiseerde wandelgroepsreizen hebben een gegarandeerd vertrek.
Er zijn een aantal bekende reisorganisaties die groepswandelvakanties organiseren, zowel binnen als buiten Europa. Deze organisaties zijn onder andere Djoser, SNP wandelreizen, Sawadee, Shoestring en Aktiva Tours. Een aantal van deze groeps reisorganisaties zijn ook gespecialiseerd in reizen voor singles.
Zie ook de pagina bergwandelen voor wandelen met een groep door de bergen.

Djoser, fantastische groepswandelvakantie

Bijzondere groepswandelvakanties, Djoser.

Djoser staat bekend om haar fantastische wandelvakanties voor groepen naar bijzondere bestemmingen. Bestemmingen voor deze groeps wandelvakanties zijn onder andere de Canarische Eilanden, Kroatië, IJsland, De Azoren, Andalusië en de Algarve.  Buiten Europa organiseert Djoser onder andere wandel groepsreizen naar Jordanië, Marokko, Zuid-Afrika en Nepal.  Het is ook mogelijk bij Djoser een groeps wandel- en fietsreis te boeken. De wandelreizen van Djoser zijn zorgvuldig samengesteld en je verblijft in goede, middenklasse hotels en lodges. Wandelen, relaxen en genieten. Met oog voor details, duurzaamheid en authenticiteit.  Djoser heeft vele jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen.

Groepswandelvakanties in de natuur van SNP Reizen

Wandelgroepsreizen van SNP ( natuur wandelreizen )

Ook SNP Reizen heeft een grote reputatie opgebouwd in goed georganiseerde groepswandelvakanties. Ook vogel reizen en wandelreizen door sneeuw. Hierbij zijn de wandelreizen echte natuurreizen. SNP Reizen heeft maar liefst een aanbod van meer dan 130 unieke wandel groepsreizen.  Daarnaast nog een enorm aanbod individuele wandelvakanties.
Bestemmingen wandelreizen SNP zijn onder andere IJsland, Nepal ( ook Himalaya ), Noorwegen, Portugal, Peru, Alaska ( reis door de wildernis ), Macedonië, Vietnam en vele andere landen en bijzondere plekken. Je verblijft tijdens een groepswandelvakantie van SNP onder andere in ecolodges, bio hotels, homestay's, berghutten en pensions.  Ook verblijf bij de plaatselijke bewoners.
SNP Reizen heeft ongetwijfeld het grootste aanbod auhentieke wandelgroepsreizen, zowel binnen Europa als in Alaska, Azie, Zuid-Amerika, Nieuw Zeeland en andere werelddelen.Voor een korte wandelgroepsvakantie, wandelweekend of lange reis. Wil je een groepswandeling met de hond boeken?? Ook dan is SNP een goede partij.

Wandelvakanties voor groepen van Sawadee

Groepswandelvakanties Sawadee met apart programma singles

Sawadee heeft ruim 20 wandelvakanties voor groepen in en buiten Europa.
Populaire wandelbestemmingen zijn Frankrijk, Griekenland, Georgië, Ierland, Italië en India.
Sawadee heeft een apart programma wandelvakanties voor singles. Elba, de Toscaanse Kust en Ierland zijn hierbij facvoriet.

Je kunt bij Sawadee een korte groepswandelvakantie boeken voor bijvoorbeeld 8, 9 of 10 dagen maar ook 2 of 3 weken met andere wandelaars op vakantie gaan. Veel natuurparken en unesco natuurgebieden zijn in de wandel- en fiets reisprogramma's van Sawadee groepsreizen opgenomen.

Wandelen tijdens je vakantie met Shoestring


Verre en avontuurlijke wandel groepsreizen van Shoestring

Shoestring staat met name bekend om haar verre en avontuurlijke groepsreizen. Als je een bijzondere wandel groepsreis wilt maken naar een verre bestemming, moet je zeker het aanbod verre wandelvakanties van Shoestring bekijken.  Met bestemmingen zoals Nepal, India en Tibet en bergroutes in de Himalaya, beleef je het avontuur en gezelschap van je leven. Kijk ook eens op onze pagina trekking.  Hier vind je nog meer trektochten door de bergen zoals het Himalaya gebergte in Nepal, Tibet en India.
De meeste groepsreizen van Shoestring hebben een gegarandeerd vertrek, ook niet onbelangrijk als je een verre rondreis gaat boeken. Net las Sawadee, zie boven, heeft ook Shoestring een aantal georganiseerde singlereizen die meer dan de moeite waard zijn om te verkennen.

Actieve wandelvakanties van Aktiva Tours

Aktiva Tours wandelvakanties

Aktiva Tours is specialist in wandel- en fiets groepsreizen. De bestemmingen liggen voornamelijk binnen Europa. Ook voor een wandelweekend in Europa of korte wandelvakantie.