partners

Partners wandel vakantie overzicht

Groepswandelingen in Nederland en België, voor meerdaagse wandeltochten met een gelijkgestemde groep.

Wandelen in de Ardennen en vakantiehuisje in het bos of natuur huren.

Omega 3, als je gaat wandelen tijdens je vakantie is een inname van extra omega 3 aan te bevelen

Omega 3-6-9.nl,  een voedingssupplement met omega 3-6 en 9, kan een prima aanvulling zijn tijdens een wandelvakantie.

Vitamine B12 voor wandelen, als je veel wandelt of op een andere manier actief bent, is het belangrijk dat je voldoende vitamine B12 binnenkrijgt.  Met een tekort aan vitamine B12 heb je last van je evenwicht en kan je onvoldoende sportprestaties leveren. 
Je kunt bij de vitamine B12 webshop goede kwaliteit vitamine B12 kopen.

Glutenvrij vakantie,  ook een wandelvakantie kan je als glutenvrije vakantie boeken

Vakantiehuisje Ardennen. Als je een vakantiehuisje Ardennen huurt, loop je zo vanaf je huisje de bossen en jeuvels in.  Een ideale locatie voor een wandelvakantie.

Vakantiehuisje Zeeland, voor de mooiste vakantiehuizen in Zeeland.

Vintage wandel schoenen, als je van kleding en schoenen uit de jaren 50, 60, houdt, is vintage kleding zeker wat voor jou.  Er zijn ook goede wandelschoenen te koop naar vintagemodel.

Proteineshakes tijdens wandelen,  als je lange wandelingen maakt, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, belast je je spieren. Proteineshakes zijn shakes die volhoogwaardige eiwitten zitten. Je hebt ze in vloeibare vorm maar ook in poedervorm en tabletvorm.  Zo herstellen je spieren beter van een lange wandeling.

Glutenvrij eten, als je een wandelvakantie hebt geboekt en glutenvrij moet eten, is het handig om zelf kant en klare glutenvrije maaltijden mee te nemen of glutenvrije producten. Glutenvrij eten is op vakantie meestal wat moeilijker dan in Nederland en zeker tijdens een wandel vakanie is goed en gezond eten belangrijk. Op de website glutenvrij eten.nl, vind je meer dan 1.000 glutenvrije producten waaronder kant en klare glutenvrije maaltijden.