SNP Natuurreizen, voor de mooiste natuurvakanties

Of je nu een wandelvakantie, fietsvakantie, vogelreis, rondreis, zeilvakantie of bergwandelvakantie wilt boeken. SNP Natuurreizen staat garant voor veel vakantieplezier in de natuur. Met thema’s zoals huttentocht, bloemen- en vlinderreizen, is er voor iedere reizigers wel iets bijzonders te boeken. Zelfs een single wandelreis, wandelvakantie Nederland of wandelgroepsreis met de hond.

snp wandelvakanties banner

Een wandelvakantie via SNP Natuurreizen boeken

Of je nu een wandelvakantie Nederland, Schotland, Duitsland of Italië wilt boeken. Nagenoeg iedere vakantieland met wandelpaden is in het wandelreis programma van SNP Reizen opgenomen. Met fantastische wandelreizen binnen Groot-Brittannië, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk en IJsland, kan je kiezen wat je wilt. Of je nu een ervaren wandelaar bent die 20 kilometer per dag wilt wandelen of op zoek bent naar een wandelvakantie waarbij je 5 tot 8 kilometer per dag aflegt, bij SNP Natuurreizen is bijna alles mogelijk. Ook het boeken van een wandelvakantie met de hond.

wandeling in het bos

Individuele wandelvakantie, groepswandelreis of single wandelvakantie?

Je kunt bij SNP Natuurreizen kiezen uit 3 types wandelreizen. Individuele wandelreizen, groepswandelreizen of single wandelvakanties. Deze georganiseerde reizen zijn altijd inclusief bagagevervoer en wandelroutes. Ervaren wandelaars met de nodige energie, kiezen voor een huttentocht door de bergen. Fijnproevers kiezen voor een culinaire wandelvakantie.

snp wandelvakanties banner

Meer soorten wandelvakanties georganiseerd door SNP Natuurreizen.

Of het aanbod al niet divers genoeg is. Er is nog meer variatie en aanbod. Zo zijn er speciale wandelvakanties voor gezinnen, culturele wandelreizen en bergwandelvakanties. En als je eens een hele verre wandelvakantie wilt boeken, wat dacht je van een wandelreis naar Nepal, Canada of Marokko? Zo kun je jouw hobby wandelen, combineren met een verre droomreis.

snp wandelvakantie met hond banner

Wandelreizen inclusief overnachting in hotel, pension of herberg

Als je een wandelvakantie bij SNP boekt is dat meestal inclusief overnachting in een hotel, pension of herberg. De meeste wandelingen gaan ook van hotel naar hotel. Bij een wandelreis door de bergen overnacht je soms in een blokhut. Zo komt ook de avonturier aan de trekken. Eigenlijk is er geen aantrekkelijke natuur wandelreis die je niet bij SNP kunt boeken.

wandelen in de natuur

Meer mogelijkheden een natuur- of culturele wandelvakantie te boeken

Je kunt ook voor een wandelweekend Nederland bij TUI of Eigenwijze Reizen terecht. Ook via Natuurlijk Reizen kun je een bijzonder aantrekkelijke wandelreis in de natuur boeken. Tui heeft ook een uniek aanbod single wandelvakanties Nederland. Ook in combinatie met een stedentrip te boeken. Ook aantrekkelijk in het kader van een single wandel groepsreis of single 40, 50 Plus wandelweekend.

snp wandelvakanties banner