Wandelvakantie jongeren

Vakantie vieren en wandelen met jongeren


Wandelvakanties voor jongeren zij razend populair. Als je je in wilt schrijven voor een specifieke wandelvakantie jongeren dan kun je kiezen uit fantastische wandelvakanties met leeftijdsgenoten.  Boek bijvoorbeeld een wandelvakantie voor jongeren met bestemming Ierland, Zweden, Noorwegen, Frankrijk of Nepal.  Of boek een verre wandel rondreis in één van de wandellanden in Canada, Azië of Amerika. Er valt op het gebied wandelvakanties jongeren en jongvolwassenen veel te kiezen. Kijk naar het unieke aanbod hieronder van onder andere Simi Reizen, de specialist in actieve reizen voor jongeren en jongvolwassenen.

Wandelvakantie jongeren bij Simi Reizen boekenWintervakanties Lapland
Wandelvakantie jongeren en jongvolwassen Simi Reizen

Voor jongeren 15 tot 35 jaar

Simi Reizen heeft als jongeren vakantie specialist een fantastisch aanbod wandelvakanties voor jongeren en jongvolwassenen. Wandelvakanties voor jongeren en jongvolwassenen van 15 tot 35 jaar. Je komt op unieke plekken. Wandel bijvoorbeeld langs de mooiste cliffs van Ierland, door een Nationaal Park in Zweden of Noorwegen. Maar je kunt als jongere of jongvolwassene ook een jongeren wandelvakantie boeken naar de Verenigde Staten want ook als je als jongere een verre rondreis bij Simi Reizen boekt, zijn er volop wandelmogelijkheden en outdoor sport mogelijkheden. De 100 % jongeren wandelvakanties met betrekking tot jongeren hebben de bestemming Ierland, Noorwegen of Zweden. Je kunt een korte ( rond de 10 dagen ) wandelvakantie jongeren Noorwegen, Ierland of Zweden boeken maar ook langer op reis gaan met andere jongeren. De jongeren wandel rondreizen naar Canada, Noord-West Amerika en Californië hebben een duur van 14 dagen. Genoeg tijd om heerlijk te genieten en veel nieuwe vrienden te maken tijdens je wandelvakantie.

Mambo Reizen, jongeren wandelvakanties 16-35 jaarJongeren vakanties


Actieve reizen zoals wandelvakanties voor Jongeren

Mambo Reizen verzorgt unieke jongerenreizen voor jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 16 tot 35 jaar. De bestemmingen zijn onder andere Zweden, Spanje, Italië en Kroatië. Behalve wandelvakanties voor jongeren kan je bij Mambo Reize terecht voor een uniek aanbod andere actieve vakanties.  Denk aan een actieve rondreis in Costa Rica, Cuba, IJsland, Dolomieten, Noorwegen, Kroatië of Marokko.
In alle actieve jongerenreizen van Mambo zit wel een wandelgedeelte.
Kijk nu binnen het unieke aanbod jongeren reizen van Mambo Reizen welke wandelvakantie of andere actieve vakantie jou het leukste lijkt en boek nu.

Meer actieve jongeren groepsreizen

Jongerenreizen zijn in de regel groepsreizen, geen individuele reizen.
Als je een actieve jongeren vakantie zoekt, bijvoorbeeld een wandelvakantie, fietsvakantie, surfvakantie of outdoorvakantie, kan je je het beste hier oriënteren. Hier vind je een groot overzicht jongerenreizen.