Wandelvakantie Schotland


SNP Wandelvakanties

Waarom een wandelvakantie Schotland één groot avontuur is.

Wie kiest voor een wandelvakantie Schotland, kiest voor één groot avontuur. Je kunt bij ons een korte groeps wandelvakantie Schotland voor 4, 5, 6, 7 of 8 dagen inclusief overnachting en bagagevervoer boeken maar ook gaan voor een individuele wandelvakantie. Voor de liefhebbers van lange wandelreizen, je kunt ook een gecombineerde wandelreis Schotland & Groot Brittannië boeken voor bijvoorbeeld 9 of 14 dagen.

De Highlands van Schotland staan garant voor legendes, klimmen op de beroemde hooglanden, vergezichten zien, genieten van de Western Highlands, kastelen en veel meer.  Een korte of langere wandelvakantie Schotland is je grenzen verleggen, puur genieten en je verwonderen over de pracht en de kracht van de natuur. Om de hoge bergen, bospaden en kustroutes al wandelend te overwinnen wordt er wel enige conditie en wandelervaring van je gevraagd maar je krijgt er veel voor terug.  Op deze pagina een aantal aanraders voor jouw ultieme wandelvakantie Schotland. Ook voor een wandel single reis in Schotland.

Wandelvakantie Schotland boeken bij SNP Reizen


Hier vind je alle SNP Wandelvakanties Schotland.

4, 5 of 10 daagse wandelvakantie Schotland boeken?

SNP Reizen heeft als natuur wandelspecialist, een groot en divers aanbod wandelvakanties Schotland en Groot Brittannië. Van een korte, 4 of 5 daagse wandelvakantie inclusief overnachting en bagagevervoer in de Western Highlands tot een 10 daagse wandel- en zeilvakantie in Schotland, de Schotse Westkust en de eilanden van de Binnen Hebriden.  De wandelvakanties Schotland van SNP Reizen zijn geheel verzorgde groepsvakanties.
Voor zowel gevorderde en geoefende wandelaars als beginners zijn er passende reizen te vinden.

Overnachtingen zijn vaak in questhouses. Maar ook goede hotels en bed and breakfast worden uitgezocht voor de overnachting.  Wie goed slaapt wordt immers weer uitgerust wakker voor een nieuw avontuur.
Als natuur reisorganisatie organiseert SNP Reizen alleen natuurreizen in de mooiste gebieden van de wereld.  

Single wandel vakantie Schotland georganiseerd door Aktivatours

Hier vind je de single wandelvakanties Schotland van Aktivatours

Durf jij het aan?? 10 tot 20 kilometer per dag wandelen?

Als je single bent en van wandelen in de ruige natuur van Schotland houdt, heb je geluk. Aktivatours heeft een fantastische wandelvakantie West Highland georganiseerd. Het is een 9 daagse single wandelvakantie en tevens groepsreis. Je wandelt in een bergachtige omgeving en geniet van het uitzicht op meren, bergen, lochs en valleien. Het uitzicht is adembenemend. Je wandelt ongeveer 12 tot 20 kilometer per dag wat gelijk inhoudt dat je over een goede conditie en wandelervaring moet beschikken.
Deze wandelvakantie West Highland is als single vakantie Schotland te boeken maar ook als groepsreis voor  niet alleenstaanden.. Een groepswandel vakantie van Aktivatours met overnachting en bagagevervoer die goed betaalbaar is, mede omdat de overnachtingen eenvoudig zijn.

Nieuwsgierig geworden?? Kijk eens naar het complete programma van deze 9 daagse Schotland groepswandel vakantie en de mogelijkheden om een single wandelreis te boeken!

8 daagse wandelvakantie Schotland van Djoser
Hier vind je de wandelvakanties Schotland van Djoser.

Avontuurlijke wandelvakantie Djoser.

Djoser is een reisorganisatie waarbij duurzaamheid voorop staat.
Daarnaast zijn alle wandelvakanties van Djoser, actieve vakanties.
In dat kader past de 8 daagse wandelvakantie Schotland prima. Wandelen in de natuur van de Schotse hooglanden, de Great Glen Way met zijn fantastische vergezichten en Ben Nevis is opwindend, bijzonder en duurzaam. Een wandelvakantie is de manier om te genieten en respectvol met de natuur om te gaan.

De 8 daagse wandelvakantie van Djoser met bestemming Schotland is een unieke belevenis en tot in de puntjes verzorgd. Deze wandel groepsreis is ook aantrekkelijk voor alleenstaanden of alleenreizenden. Je vindt makkelijk aansluiting bij de groep die gemiddeld uit 12 tot 15 enthousiaste personen bestaat. Je kun als single een 1 persoons kamer boeken tegen bijbetaling.

Kijk nu naar het reis- en wandelprogramma van deze uniek groepswandelvakantie Schotland en ontdek waarom zo veel reizigers voor Djoser als reisorganisatie kiezen.

Kras Reizen en Schotland
Alle vakantie mogelijkheden Schotland van Kras Reizen.

Kras Reizen, vele soorten vakanties Schotland.


Kras Reizen heeft een groot aanbod vakanties Schotland, van wandelvakanties tot autovakanties, van cruise tot rondreis.  Ook single reizen in Schotland en Groot Brittannië.Wil je kijken of er behalve wandelvakanties ook andere aantrekkelijke reizen voor jou in Schotland zijn, kijk dan eens bij het vakantieprogramma Schotland van Kras Reizen. Groot aanbod 50 en 55 plus wandelvakanties binnen heel Europa.
Ook voor een goedkope wandel- en fietsvakantie Schotland!

Wandelvakantie met hond Schotland

Is je hond je trouwste vriend? Neem hem mee op wandelvakantie.

Als je hond je beste vriend is en je deze eigenlijk niet wilt missen tijdens je vakantie is er geen man over boord. Op een aantal vakantiebestemmingen binnen Europa kan je je trouwe viervoeter gewoon mee op wandelvakantie nemen.  Ga je graan naar Schotland en wil je een vakantie met hond in Schotland boeken?

Kijk hier voor de mogelijkheden wandelvakanties met hond.


Single wandelvakanties in Schotland

Ben je alleenstaand of alleenreizend en zou je het leuk vinden om met andere singles een groeps wandelvakantie Schotland te kunnen beleven??
Er zijn diverse wandelreis organisaties die wandel groepsvakanties voor singles organiseren, ook naar Schotland.  Bij deze actieve wandelreizen voor singles word je ingedeeld in een leeftijdscategorie die bij je eigen leeftijd past.
het is dus een single groepsreis waarbij wandelen centraal staat maar waarbij gezelligheid en samen acctiviteiten ondernemen minstens zo belangrijk is.

Hier vind je de single wandelvakantie mogelijkheden.

Er zijn zelfs singles die aan dergelijke single wandelweekenden of groepsreizen een partner of wandelmaatje voor het leven overhouden. Kijk ook eens bij onze dating tips voor in het geval je single bent op zoek bent naar een "levenspartner".