Wandelvakantie singles

Een wandelvakantie met singles boeken

Single??  Wandelen met singles is meer dan gezellig.

Een wandelvakantie met andere singles boeken is "fun".  Binnen de categorie single reizen zijn wandelvakanties veruit favoriet. Je kunt een korte wandelvakantie voor singles boeken naar bijvoorbeeld de Ardennen, Frankrijk, Italië of Duitsland maar ook voor een verre wandelrondreis gaan, bijvoorbeeld naar Japan, Australië, Costa Rica, India of Thailand.

Waar je ook gaat wandelen en plezier maken, wandelen is ontspannend en goed voor je conditie. Tegelijkertijd ontmoet je leuke andere vrijgezellen en houd jij aan je single wandelvakantie gegarandeerd een hoop vrienden en vriendinnen over.  Hier onder vind je een overzicht van organisaties die single vakanties aanbieden en een groot aanbod single wandel vakanties in hun aanbod hebben. Je kunt je inschrijven op een wandelvakantie met leeftijdsgenoten.  

Met speciale wandelvakanties voor singles van 50 en 55 plus en jongeren.

Wandelvakantie Andalusië bij Estivant boekenEen wandelvakantie voor singles bij Estivant is super leuk.

Estivant is al vele jaren specialist in actieve single vakanties.  Hierbij hebben ze ook een uniek aanbod wandelvakanties waaronder de wandel single vakantie in Andalusië ( Spanje ). Andalusië is zeer geschikt voor een actieve vakantie zoals een wandelvakantie.  De natuur is er overweldigend mooi en de wandelpaden en routes verrassend aantrekkelijk. Het fijne van deze single wandelvakantie is niet alleen dat Estivant haar reizen tot in de puntjes verzorgt maar vooral dat deze vakantie geschikt is voor singles van bijna alle leeftijdsgroepen. Je kunt je namelijk inschrijven voor een wandelvakantie Andalusië voor singles 30 tot 50 jaar, 35 tot 55 jaar en 40 tot 70 jaar.  

Dat biedt bijna iedere alleenstaande de mogelijkheid op de wandel singlereis Andalusië in  te schrijven. 's avonds met een wijntje, kopje koffie of thee lekker nagenieten, Wat wil je nog meer? De wandelvakanties Andalusië hebben een duur van 8 dagen.

Groot aanbod wandelvakanties singles bij Kras Reizen
Single wandelvakantie in Nederland, Frankrijk of Italië boeken?

Kras Reizen heeft ongetwijfeld het grootste aanbod wandelvakanties voor singles. Of je nu een wandelvakantie in Spanje, Duitsland, Italië, Frankrijk,Portugal of Zweden wilt boeken, er is bij Kras Reizen een enorme keuze en in nagenoeg alle leeftijdsgroepen, dus ook single wandel groepsvakanties voor 40, 50, 55 en 60 plussers.
Het is ook mogelijk een wandelweekend voor singles bij Kras Reizen te boeken, bijvoorbeeld in Limburg ( Nederland )  of de Ardennen ( België ).

Wandelvakanties voor hoger opgeleiden


SNP Wandelvakanties

Hoog opgeleid? Ga met andere hoog opgeleide singles op stap.

Wandelvakanties, culurele reizen, wijnreizen en verre rondreizen voor hoger opgeleiden zijn zéer in trek. Het is gewoon fijn om met gelijkgestemden een wandelvakantie of andere reis te boeken.

Hier vind je wandelvakanties voor alleenstaande hoger opgeleiden.

Ook aan de wandelvakanties van SNP Reizen nemen veel hoger opgeleiden deel.

Meer wandelvakanties voor singles

Aktivatours, wandelvakantie singles langere afstanden.

Behalve Kras Reizen en Estivant zijn er meer organisaties die wandelvakanties voor singles organiseren.

Je vindt op deze websites meer informatie over deze single reis organisaties.
Onder andere Aktiva Tours is gespecialiseerd in wandel- en fiets single reizen. Bij Aktivatours moet je wel wat wandelervaring hebben want de wandelafstanden zijn ook bij de single wandel vakanties 10 tot 20 kilometer per dag.  Best en lange afstand per dag dus.

Door het avontuurlijk en sportieve karakter zeer geschikt voor singles die van avontuur, actie en lange wandelingen houden door ongerepte gebieden. Je kunt bergwandelingen met AktivaTours maken of wandelingen met de hond. Altijd door ongerepte natuurgebieden, leuke dorpjes, culturele steden en onontdekte gebieden.  Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en alle tijd om je sportieve reisgenoten beter te leren kennen.

Datingsites voor singles

Wandelen tijdens je eerste date.

Als je op zoek bent naar een partner of vriendschap is een wandel afspraak bij een eerste date perfect. Wandelen is ontspannend en één van de favoriete activiteiten bij een eerste afspraakje.

Tegenwoordig komen de meeste afspraken voort uit contacten via datingsites.
Online dating is bij het zoeken van een relatie net zo gewoon geworden als een vakantie boeken.

Ook bij singles in België is online daten populair. Met name hoger opgeleide singles vinden hun partner via een datingsite. En omdat er in België, net zoals in Nederland, veel 50 en 60 plussers zijn, is ook 50 plus dating zeer populair.

Hier, op dating-tips.be vind je naast dating tips ook een overzicht van de beste datingsites van België.