Wandelweekend

Wandelweekend boeken
Aanbiedingen wandelweekend Kras Reizen.

Als je een wandelweekend of een korte wandelvakantie wil boeken, heeft Kras Reizen waarschijnlijk de beste aanbiedingen voor je. Kras Reizen staat  bekend om haar betaalbare en goed verzorgde wandelvakanties, wandelweekenden en korte wandelreizen. Kras heeft daarnaast een groot aanbod actieve reizen voor singles.  Hieronder ook fantastische wandel- en fietsreizen.

Je kunt ook een last minute wandelweekend boeken!
Je kunt bij Kras Reizen ook een wandelweekend in Nederland boeken. Boek bijvoorbeeld een korte wandelvakantie van 3, 4 of 5 dagen of een lang wandelweekend in Limburg, Brabant, Gelderland, Overijssel of elders in Nederland.  Of boek een fantastisch wandelweekend Ardennen, het meest ultieme wandel gebied van de Benelux.  Boek een individueel wandelweekend bij Kras Reizen of een groepswandel weekend.  Alles is bij Kras Reizen mogelijk, ook een gecombineerd wandel- en fietsweekend. 


Hier vind je alle actieve weekendjes weg van Kras Reizen ( Nederland ) , ook wandel- en fietsarrangementen.

Wandelweekend Nederland met Kras Reizen boeken

Zin in een heerlijk wandelweekend in Nederland?
Kras Reizen heeft een zeer groot aanbod wandelweekenden in Nederland.

Bijvoorbeeld dit wandelweekend arrangement in de Brabantse Kempen

Het betreft individuele wandelweekenden Nederland, je bepaallt zelf welke wandelingen je maakt, of groepswandelweekenden.  In beide gevallen zorgt Kras Reizen voor mooie wandelroutes, overnachingen in goede hotels met ontbijt en de mogelijkheden voor extra service.
Als je een wandelweekend in Nederland via Kras Reizen boekt, weet je één ding zeker. De organisatie is perfect en je verblijft in goede hotels met goede bedden. Je krijgt bij Kras Reizen ook voor een lang wandelweekend altijd veel waar voor je geld.

Aan de georganiseerde wandelweekenden en wandelreizen van Kras doen relatief veel 40, 45, 50, 55 en 60 plussers deel. Kras Reizen heeft dan ook aangepaste wandelvakanties voor de 50 plus doelgroep samengesteld. Daarnaast besteedt Kras Reizen veel aandacht aan de kwaliteit van de hotels, eventuele arrangementen en goede bedden en sanitair. Een wandelweekend is tenslotten iets waar je veel plezier aan moet beleven.

Single wandelweekend van Kras Reizen
Kras Reizen heeft een groot aanbod wandelweekend voor singles ( alleenstaanden in Nederland ).
De toppers zijn, wandelweekend singles Valkenburg, wandelweekend Loons- en Drunense Duinen en het uniek wandelweekend in Vlieland, één van de mooiste wandel waddeneilanden.

Een wandelweekend met andere singles in Nederland beleven heeft vele leuke kanten.  Je ontmoet niet alleen leuke andere, actieve singles, maar bent ook nooit ver van huis.  Dat betekent dat je op het laatste moment ( bij mooi weer ) kunt besluiten mee te doen aan een wandelweekend voor alleenstaanden. Je kunt zelfs een dag voor vertrek nog een last minute wandelweekend boeken.

Je kunt met Kras Reizen ook een single weekend of vakantie boeken naar andere landen dan Nederland.  Bijvoorbeeld een single vakantie of weekend 50, 55 of 60 + naar Portugal, Duitsland, Italië of Frankrijk.

Hier vind je alle single reizen en weekenden van Kras.

Hieronder vind je de 3 toppers, wandelweekend Valkenburg, Drunense Duinen en Vlieland.


Single wandelweekend Kras Reizen Valkenburg 

Single wandelweekend Loos- en Drunense Duinen


Wandelweekend Singles Waddeneiland Vlieland

De wandelweekenden van Kras Reizen zijn compleet verzorgd

Als je zin hebt in een volledig verzorgd wandelweekend in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland of Italië of een gecombineerd wandel- en fietsweekend, zit je bij Kras Reizen goed.
Met name de weekend arrangementen van Kras in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en andere landen in Europa staan hoog aangeschreven.

Goede hotels en hotelkamers, prima arrangementen inclusief overnachting, als alleenstaande heb je vaak een  1 persoons kamer zonder toeslag met eigen badkamer en toilet, goede maaltijden en de mogelijkheid tot het volgen van workshops en deelname aan verwenweekenden.

Wandelweekend met kerstmis

Als je een wandel- of fietsweekend met kerstmis wilt boeken, zit je bij Kras Reizen ook goed. Kras heeft altijd diverse arrangementen met kerst met een speciaal kerst aanbod voor singles.

Wandelvakantie of wandelweekend Ardennen

Wie dicht bij huis een wandelweekend of vakantie wil boeken, moet zeker eens kijken naar de wandelmogelijkheden in de Ardennen.  Met name de Luxemburgse Ardennen biedt ongekende mogelijkheden.

Het voordeel van de Ardennen is niet aleen de ongerepte natuur en de prachtige wandelroutes. Je kunt in de Ardennen ook rustig gelegen vakantiehuisjes huren, ook voor groepen.

Zo kun je vakantiehuisjes Ardennen huren via de website vakantiehuisjesardennen.nl 
Hier vind je niet alleen de mooiste vakantiehuisjes en groepshuizen, je vindt er ook veel natuurhuisjes en huisjes midden in de bossen. Vaak bevinden zich op korte afstand van deze huisjes al wandelpaden en fietsroutes. 

L​ees hier meer over een wandelvakantie Ardennen.

Wandelen of fietsen met 50 en 55 plussers

Als je 50, 55 of 60 plusser bent en er een weekendje tussenuit wilt, heeft Kras Reizen een gevarieerd en afwisselend aanbod weekend reizen. Van een wandelweekend voor 40 tot 55 plussers tot een fietsvakantie of weekend voor alleenstaanden, echtparen of groepen.

Veel 50, 55, 60 en 65 plussers boeken hun wandelweekend, wandelvakantie, fietsvakantie, stedentrip of groepsvakantie via Kras Reizen. 

Met dieetwensen kan rekening worden gehouden

Of je nu een wandelweekend, fietsvakantie, actieve vakantie, wellness reis of rondreis bij Kras Reizen boekt, je verblijft altijd in de betere hotels en andere accommodaties. Als je een weekendje weg wilt, een korte wandelvakantie of fietsvakantie bij Kras Reizen boekt, er kan in bijna alle gevallen rekening worden gehouden met dieetwensen zoals vetvrij, glutenvrij, vegetarisch of lactosevrij.
Wel moet je bij het reserveren van je weekend of reis opgeven welke dieet je hebt.

Een last minute wandelweekend boeken

Als je een last minute wandel- of fietsweekend wilt boeken of een combinatie van deze 2 actieve weekend reizen, kan je dat bij Kras meestal tot een dag voor vertrek nog doen.

Bij een last minute single weekend is het verstandiger dit tijdiger te doen omdat je dan een single weekend kunt boeken met deelnemers van je eigen leeftijdsgroep en interesses.