Veel nieuwe wandelvakanties Djoser

Wandelvakantie programma Djoser 2022.

Djoser, de duurzame reisorganisatie met een groot aanbod groepsreizen, heeft haar aanbod wandelvakanties 2018 flink uitgebreid. Een perfect moment om een wandelweekend of wandelvakantie te boeken.

Nieuwe wandelvakantie bestemmingen bij Djoser zijn een wandelreis Andalusië in Spanje, een fantastische wandelweekend of vakantie in Ierland.  Voor de geoefende wandelaar is er nu een groepswandelvakantie in het bekende Lake District (Engeland).  De laatste is echt een wandelavontuur. Je loopt in de mooiste natuurgebieden van Europa met prachtige vergezichten op bossen, meren en valleien.


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Himalaya trekking tocht

Bijzondere vakanties Djoser.

Djoser speelt graag in op de recente ontwikkelingen en heeft een aantal nieuwe reizen ontwikkeld die echt anders zijn. Wat dacht je van een kookreis naar India, Marokko of Thailand?? Een wijnreis naar Zuid-Afrika of Moldavië of een natuurreis in Yellowstone, Amerika?  Ongekend mooie groepsreizen en rondreizen met altijd een duurzaam karakter en met respect voor de natuur en het milieu.


Een wandelvakantie van Djoser is milieuvriendelijk.

Een wandelvakantie is op zichzelf al milieuvriendelijk.  Djoser doet daar in haar reisprogramma’s nog een schepje bovenop.  Ga je ook mee op vakantie met Djoser?? Wil je meer voorbeelden van duurzame vakanties? Op de website duurzaam doe je zo, vind je veel tips over een duurzame levensstijl.