Een wandelvakantie singles boeken

Voor een leuke single wandelvakantie 2024. Single en zin om te wandelen in groepsverband? Een wandelvakantie singles is meer dan gezellig.

Deze groepswandelreizen voor singles zijn uitsluitend bedoeld voor alleenstaanden. Je kunt via deze site informatie vinden over single wandelreizen georganiseerd door TUI singlereizen, Natuurlijk Reizen, VillaVibes, Shoestring en Crusj.

Villavibes wandelreizen banner

Single wandelvakantie jongeren en jongvolwassenen

Je kunt via SIMI Reizen een groeps wandelvakantie boeken die uitsluitend bedoeld is voor jongeren en jongvolwassenen. Je kunt deelnemen aan zo een jongeren wandelvakantie als je tusse de 18 en 39 jaar bent. Het betreft hier een wandel groepsreis waar met name alleenstaande jongeren voor in schrijven. vandaar dat Simi Reizen dit type groepsreis ook wel single jongeren vakantie noemt.


Wandelen met ander singles, super leuk!

Een wandelvakantie met andere singles boeken is “fun”.  Binnen de categorie single reizen zijn wandelvakanties veruit favoriet. Je kunt een korte wandelvakantie voor singles boeken naar bijvoorbeeld de Ardennen, Frankrijk, Italië of Duitsland maar ook voor een verre wandelrondreis gaan, bijvoorbeeld naar Japan, Australië, Costa Rica, India of Thailand.

wandeling in het bos

Wandelvakantie singles = wandelen met gelijkgestemden

Waar je ook gaat wandelen en plezier maken, wandelen is ontspannend en goed voor je conditie. Tegelijkertijd ontmoet je leuke andere vrijgezellen en houd jij aan je single wandelvakantie gegarandeerd een hoop vrienden en vriendinnen over.  Hier onder vind je een overzicht van organisaties die single vakanties aanbieden en een groot aanbod single wandel vakanties in hun aanbod hebben. Je kunt je inschrijven op een wandelvakantie met leeftijdsgenoten.


natuurlijkreizen single vakantie banner

Single wandel groepsreizen 50, 55, 60 plus.

Bij single reizen worden en groepen samengesteld van ongeveer gelijke leeftijd. Zo stellen de meeste single reis specialisten voor de wandel groepsreizen groepen samen in de leeftijdsgroep 30 tot 45 jaar en 50 tot 60 of 65 jaar.
Ook voor alleenstaande ouders worden er speciale single reizen georganiseerd. Deze worden alleenstaande ouder reizen genoemd.


TUI Wandelvakantie Nederland banner

Wandelvakanties voor hoger opgeleiden

Hoog opgeleid? Ga met andere hoog opgeleide singles op stap.

Wandelvakanties, culturele reizen, wijnreizen en verre rondreizen voor hoger opgeleiden zijn zéer in trek. Het is gewoon fijn om met gelijkgestemden een wandelvakantie of andere reis te boeken.

Hier vind je wandelvakanties voor alleenstaande hoger opgeleiden.
Ook aan de wandelvakanties van SNP Reizen nemen veel hoger opgeleiden deel.


snp wandelvakanties banner

wandelvakantie voor singles

Meer wandelvakanties voor singles

Aktivatours, wandelvakantie singles langere afstanden.
Behalve Crusj en VillaVibes zijn er meer organisaties die wandelvakanties voor singles organiseren. Je vindt op deze websites meer informatie over deze single reis organisaties.

Simi actieve groepsreizen jongeren banner

Door het avontuurlijk en sportieve karakter zeer geschikt voor singles die van avontuur, actie en lange wandelingen houden door ongerepte gebieden. Je kunt bergwandelingen maken of wandelingen met de hond. Altijd door ongerepte natuurgebieden, leuke dorpjes, culturele steden en onontdekte gebieden.  Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en alle tijd om je sportieve reisgenoten beter te leren kennen.


djoser banner

Wandelvakantie Andalusië bij Estivant boeken

Een wandelvakantie voor singles bij Estivant is super leuk. Estivant is al vele jaren specialist in actieve single vakanties.  Hierbij hebben ze ook een uniek aanbod wandelvakanties waaronder de wandel single vakantie in Andalusië ( Spanje ). Andalusië is zeer geschikt voor een actieve vakantie zoals een wandelvakantie.  De natuur is er overweldigend mooi en de wandelpaden en routes verrassend aantrekkelijk. Het fijne van deze single wandelvakantie is niet alleen dat Estivant haar reizen tot in de puntjes verzorgt maar vooral dat deze vakantie geschikt is voor singles van bijna alle leeftijdsgroepen. Je kunt je namelijk inschrijven voor een wandelvakantie Andalusië voor singles 30 tot 50 jaar, 35 tot 55 jaar en 40 tot 70 jaar.

TUI Wandelweekend Singles banner

Dat biedt bijna iedere alleenstaande de mogelijkheid op de wandel singlereis Andalusië in  te schrijven. ’s avonds met een wijntje, kopje koffie of thee lekker nagenieten, Wat wil je nog meer? De wandelvakanties Andalusië hebben een duur van 8 dagen.

selfie tijdens wandelvakantie voor singles

Datingsites voor singles

Wandelen tijdens je eerste date. Als je op zoek bent naar een partner of vriendschap is een wandel afspraak bij een eerste date perfect. Wandelen is ontspannend en één van de favoriete activiteiten bij een eerste afspraakje.

Tegenwoordig komen de meeste afspraken voort uit contacten via datingsites. Online dating is bij het zoeken van een relatie net zo gewoon geworden als een vakantie boeken.

Ook bij singles in België is online daten populair. Met name hoger opgeleide singles vinden hun partner via een datingsite. En omdat er in België, net zoals in Nederland, veel 50 en 60 plussers zijn, is ook 50 plus dating zeer populair.
Hier vind je meer informatie over serieuze datingsites.


TUI single groepsreizen jongeren