Shoestring wandelvakanties

Een wandelvakantie bij Shoestring boeken, betekent wandelen in de mooiste wandelgebieden. Voor een trekking, individuele wandel rondreis, wandelgroepsreis of single wandelvakantie. Een wandelvakantie via Shoestring boeken betekent avontuur, lokale reisleiding en wandelen in kleine groepen. Bij een individuele wandel rondreis overnacht je ook zo veel mogelijk in kleinschalige accommodaties.

shoestring single banner

Single wandelreizen

Shoestring heeft een groot en uniek aanbod single reizen. Hieronder single wandel groepsreizen, stedentrips en cultuurreizen. Met bestemmingen binnen Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Latijns Amerika en Europa, is er altijd wel een single groepsreis te vinden die aansluit bij jouw budget en voorkeur. In principe zijn de single groepsreizen van Shoestring bedoeld voor singles van 18 tot 45 jaar. Ook jongeren kunnen een wandel groepsreis bij deze duurzame reisorganisatie boeken.

wandelvakantie voor singles

Groepsreizen waaronder wandelgroepsreizen

Je kunt je bij Shoestring ook inschrijven voor een groepsreis waaraan iedereen kan meedoen. Voor singles, gezinnen, vrienden en een ieder welke graag op reis gaat met een groep. Wandelgroepsreizen vallen bij Shoestring onder de categorie “Actieve Reizen”. Je vindt in deze groep bestemmingen zoals Nepal, Armenië, Ierland, IJsland, Zweden, Finland en Noorwegen. Je kunt een groepsreis korter dan 10 dagen boeken maar ook gaan voor een actieve groepsreis van 20, 21, 22, 23 of 24 dagen.

shoestring avontuurlijke reizen banner

Last minute wandelvakantie of andere last minute boeken

Het is mogelijk, indien beschikbaar, een last minute singlereis, wandelreis of ander type last minute groepsreis te boeken. Of er last minute aanbiedingen beschikbaar zijn, zie je op de aanbiedingen pagina van Shoestring. Je kunt mogelijk ook een last minute wandelvakantie boeken bij Djoser, Sawadee, Natuurlijk Reizen, SNP Reizen of een andere organisatie met aanbod goedkope wandelreizen.

singles fietsvakantie

Tips duurzamer reizen

Duurzaam reizen bestaat niet. Wie op reis gaat en de auto, vliegtuig of touringcar neemt voor vervoer, vervuilt. Zelfs als je met de trein reist, vervuil je. Duurzamer reizen, = minder vervuilen, bestaat wel. Op de website van Shoestring staat te lezen waarom stoppen met het boeken van een vakantie naar het buitenland niet de oplossing is. Shoestring pleit voor bewuster reizen. Ze geven tips voor een kleinere voetafdruk zoals reizen met CO2 compensatie, deelnemen aan een wandel- of fietsvakantie. Meer reizen met de trein, kiezen voor Non-stop vluchten, minder plastic gebruik, enz. Ook dichter bij huis op vakantie gaan, verhoogt je voetafdruk. Meer tips over duurzamer leven vind je op de website Duurzaam Doe Je Zo

shoestring single banner