Wandelvakantie Oostenrijk, de beste en goedkoopste uitgezocht

Op zoek naar een goedkope wandelvakantie Oostenrijk? Boek een last minute wandelvakantie Oostenrijk. Grote keuze, ook inclusief overnachting en met bagagevervoer.

snp wandelvakanties banner

Kies jouw ideale wandelvakantie Oostenrijk hier.

Op deze pagina vind je een overzicht van reisorganisaties die een luxe of goedkope wandelvakantie Oostenrijk met hotel of hut aanbieden. Meestal met bagagevervoer. Dit kan een luxe wandelgroepsreis Oostenrijk zijn maar ook een single wandelreis Oostenrijk met hotel of van hut tot hut. Je kunt een 7, 8, 9 of 10 daagse wandelvakantie Karinthië, Tirol, Salzburg, Voralberg of Stiermarken boeken maar ook gaan voor een individuele en goedkope wandelreis Oostenrijk. Zie het actuele aanbod van goedkope wandelvakanties Oostenrijk 2023.


Last minute mogelijkheden wandelvakanties Oostenrijk.

Indien je een geheel verzorgde wandelvakantie Oostenrijk zoekt en deze last minute wilt boeken. Meestal diverse mogelijkheden.


Waarom een wandelvakantie Oostenrijk boeken?

Het natuurschoon in Oostenrijk is overweldigend, de fantastisch mooie bergen, weiden, dorpjes en landschappen zijn geschikt voor een wandelvakantie voor de ervaren wandelaar én beginner. Je kunt daarom ook kiezen uit groepswandelreizen Oostenrijk op verschillende niveau’s. Boek een goedkope wandelvakantie Oostenrijk voor bijvoorbeeld 6, 7, 8 of 9 dagen.

groepsreis wandelvakantie

Wie bieden de meest complete wandelgroepsreizen Oostenrijk aan?

Wij hebben de goedkope wandelvakanties Oostenrijk vergeleken.  De volgende reisorganisaties hebben zeker een aantrekkelijk aanbod en betaalbare individuele en / of groepswandelreizen Oostenrijk. Voor de avontuurlijke wandelaar met veel wandelervaring. Kijk met name eens naar de mogelijkheden bij ANWB Reizen een wandelvakantie Kitzbüheler Alpen Tirol of Het Ötztal in de Alpen te boeken.

snp wandelvakanties banner
ANWB Wandelvakanties Oostenrijk, voor de avontuurlijke wandelaar.
SNP Reizen  ( ook voor een 6 of 8 daagse wandelvakantie Voralberg, Karitnhië of Alpen ).
Eigenwijze Reizen, met name wandelvakanties groepen Tirol.
Oad, onder ander goedkope wandelvakantie Salzburgerland inclusief vervoer per luxe touringcarbus, hotel en maaltijden.

eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Single wandelreizen Oostenrijk

Daarnaast zijn er enkele reisbemiddelaars gespecialiseerd in single wandel reizen Oostenrijk. Bij alle reisorganisaties kan je een  geheel verzorgde wandelvakantie Oostenrijk boeken hetgeen inclusief vervoer, gids of wandelkaarten, overnachting en eten en drinken is.


Zelf je goedkope wandelvakantie Oostenrijk organiseren?

Je kunt natuurlijk ook een individuele wandelvakantie Tirol, Karinthië of Stiermarken boeken en zelf je onderdak, vervoer en ander zaken regelen. Daarnaast is het mogelijk een all inclusive vakantie Oostenrijk te boeken of te kiezen voor een only adults hotel.

wandelen in de natuur

Waar moet je op letten bij een wandelvakantie Oostenrijk?

Als je nog in de oriëntatiefase zit, is het goed om te weten waar je nu op moet letten.

Ben je er wel zeker van dat een wandelvakantie Oostenrijk voor jou aantrekkelijker is dan een wandelvakantie Engeland, Wales, Portugal, Griekenland of IJsland?
Wil je een individuele wandelvakantie boeken of ga je voor de gezelligheid en veiligheid van een groepsvakantie?  Wil je een geheel verzorgde vakantie boeken, inclusief vervoer,  hotel en wandelprogramma?  Ben je een ervaren wandelaar en wil je per dag een 15 tot 20 kilometer afleggen of ben je meer een beginner en kies je voor een wandelvakantie met afstanden per dag van 5, 8 of 10 kilometer?

Vind je het fijn in de bergen te wandelen en kan je dat ook aan of ben je meer geschikt voor een “vlakke” omgeving. Een wandelomgeving zonder hoge pieken en sterke afdalingen??
En als laatste: Als je single bent,  er worden door de diverse reisorganisaties single wandel- en fietsreizen georganiseerd.


wandeling in het bos

Wandelvakantie Oostenrijk, van hut tot hut of luxe hotel?

Je kunt via deze reisorganisaties een luxe wandelreis Oostenrijk boeken met verblijf in een 3, 4 of 5 sterren hotel met spa en privé sauna maar er ook voor kiezen om een groepswandelvakantie van hut tot hut te boeken. Met name de wandelreizen in de laatste categorie zijn bedoeld voor wandelreizen Oostenrijk in de bergen. Van hut tot hut of van chalet tot chalet. Dit is ook mogelijk in de winter, tijdens de sneeuwwandelvakanties Oostenrijk en Zwitserland.

Het is ook bij een wandelweekend Oostenrijk mogelijk te kiezen uit de luxe variant met verblijf in een hotel of overnachting in een berghut of chalet.

shoestring single banner

Met de eigen auto naar Oostenrijk en natuurhuisje huren

Je kunt ook kiezen voor een autovakantie Oostenrijk en een natuur vakantiehuisje in Oostenrijk huren.

Ook voor een chalet in de bergen met omheinde tuin en panoramisch uitzicht.
Van een 2 persoons chalet tot een groepsaccommodatie Tirol of Salzburg voor een wandelvakantie met een grote groep. Er zijn veel mogelijkheden, ook voor een wandelvakantie met de hond in Oostenrijk, In het laatste geval, huur dan een chalet met omheinde tuin. Lees hier welke reisdocumenten je nodig hebt als je een autovakantie Oostenrijk boekt.


 

Met de trein naar Oostenrijk

Als je een individuele wandelvakantie Oostenrijk hebt geboekt en met vrienden of familie naar Oostenrijk afreist, kan met de trein naar Oostenrijk reizen ook een interessante optie zijn. Het spoorwegnetwerk in Oostenrijk is goed.   En met de trein reizen is een duurzame manier van reizen.

Hier vind je meer informatie over internationale treinen.


snp wandelvakanties banner