Goedkope wandelvakanties vind je bij wandelvakantie overzicht.

Met name de goedkope wandelvakanties binnen Europa van TUI, Natuurlijk Reizen, Eigenwijze Reizen en SNP Reizen zijn van harte aan te bevelen. Ook voor een goedkope wandelvakantie Nederland, België, Frankrijk of Duitsland inclusief overnachting en bagagevervoer. Met een groep, als single wandelreis of individueel. Daarnaast is het altijd mogelijk een goedkoop wandelweekend te boeken.

snp wandelvakanties banner

Goedkope wandelvakanties Nederland.

Een wandelvakantie boeken in eigen land is altijd goedkopere dan een vakantie buitenland. Daarbij komt dat je zo ook een goedkope en korte vakantie kunt boeken waarbij wandelen centraal staat. Individueel, een groepswandelvakantie of single wandelvakantie Nederland.
Vind hier een goedkope wandelvakantie Nederland


wandelweekend singles

Goedkope groepswandelreis boeken.

Met een groep gelijkgestemden wandelen tijdens je vakantie is super gezellig en stimulerend. Vind hier goedkope wandelvakanties voor groepen.


Goedkope single wandelvakantie boeken

Voor alleenstaanden worden er speciale single wandelvakanties georganiseerd. Dit zijn groepsreizen voor alleenstaanden waarbij wandelen en gezelligheid centraal staan. Met een hoog gehalte aan natuur- en cultuur beleving.


Goedkope wandelreizen met hond

Ben je een honden liefhebber in hart en nieren en wil je een goedkope wandelvakantie boeken met hond? Daar bestaan zeker mogelijkheden voor. Vind hier een goedkope wandelvakantie met de hond.


Vind hier een overzicht goedkope wandelvakanties binnen Europa.

Wie op zoek is naar goedkope wandelvakanties vindt het meest uitgebreide en betaalbare wandelvakanties op deze website.  Voor bijvoorbeeld een goedkope wandelvakantie Frankrijk, Schotland, Duitsland, Ierland, Italië of Nederland.  Wandelvakanties zijn in vergelijking met bijvoorbeeld autovakanties, fietsvakanties en verre rondreizen relatief goedkoop.  Zeker als je een goedkope wandelvakantie in Nederland, België, Duitsland of Luxemburg boekt en met de trein of bus naar je vakantiebestemming binnen Europa gaat.

wandelen in de heuvels met hond

Goedkope wandelvakanties TUI

TUI heeft met name een uniek aanbod single wandelreizen en groepswandelreizen. Maar je kunt ook een wandelvakantie met kinderen bij TUI boeken of gaan voor een All Inclusive wandelvakantie. Goedkope wandelvakanties met eigen vervoer of per vliegtuig. Met overnachting in hotel, appartement, vakantiehuis of accommodatie op een vakantiepark. Daarnaast is het ook mogelijk om bij TUI een compleet verzorgd wandelweekend te boeken. Met bestemmingen in heel Nederland en Europa. Ook culinaire wandelvakanties en actieve vakanties.


TUI Wandelvakantie Nederland banner

Een goedkope wandelvakantie bij Natuurlijk Reizen boeken

Bij Natuurlijk Reizen vind je bijzondere wandel groepsreizen. Duurzaam en anders dan bij de gemiddelde reisorganisatie. Zo wordt bij voorkeur samengewerkt met kleinschalige partners waaronder vervoersbedrijven en duurzame hotels. Binnen Europa wordt er zo veel mogelijk van de trein gebruikt gemaakt. Gewoon omdat dit beter voor het milieu is. Bij Natuurlijk Reizen vind je een groot aanbod goedkope groepswandelreizen. Ook voor een 1 daagse, 4 daagse of 5 daagse wandelvakantie in Nederland. Je kunt naast goedkope en bijzondere wandelvakanties in Nederland ook een goedkope wandelvakantie Duitsland, Slovenië, Frankrijk, Luxemburg, Kroatië, Portugal of Hongarije boeken. Er zijn echtere ook mogelijkheden om bijvoorbeeld te gaan wandelen in Ierland, Spanje, Engeland of Zweden. Als je via Natuurlijk Reizen een wandelvakantie boekt, ben je in het gezelschap van gemiddeld 6 tot 18 personen. Natuurlijk Reizen heeft ook een uniek aanbod single wandelvakantie.


Wandelvakanties Eigen-Wijze Reizen

Voor een bijzondere en goedkope, individuele wandelvakantie binnen Europa, bezoek je de website van Eigen-Wijze Reizen. Avontuurlijke wandelreizen, trektochten en culinaire wandelvakanties inclusief overnachting, bagagevervoer en ontbijt en diners in speciaal geselecteerde restaurants en hotels. Voor de “Eigenwijze Reiziger” die meer wensen heeft dan een standaard wandeling van A naar B. Eigen-Wijze Reizen heeft een groot aanbod goedkope wandelvakanties in Nederland, Zwitserland, Spanje, Italië, Griekenland, IJsland, Oostenrijk, Noorwegen, Groot-Brittannië en andere aantrekkelijke wandel vakantielanden. Voor wandelaars die van trektochten en een ongerepte natuur houden.


Groot aanbod goedkope wandelvakanties bij SNP Reizen

SNP Reizen, heeft ongetwijfeld het grootste aanbod goedkope wandelvakanties. Of je nu een wandelvakantie Schotland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië of Engeland wilt boeken. Je vindt deze gegarandeerd bij SNP Natuurreizen. Je kunt een goedkope wandelvakantie met bagagevervoer en goed hotel bij SNP boeken maar een wandelvakantie met hond is ook mogelijk.


Ook heeft SNP Reizen een groot aanbod wandelvakanties voor groepen en met wandelprogramma en ervaren reisleider. Of je nu een gezinswandelvakantie wilt boeken en in de bergen van Oostenrijk wilt wandelen of gaat voor een goedkope wandelvakantie Nederland, Duitsland, België of Frankrijk. Bij deze reisorganisaties waar wandelen en je natuurbeleving centraal staat, vindt je een ongekend groot aanbod wandelreizen. En je kunt ook een goedkope wandelvakantie van 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 of 12 dagen boeken. Wat dacht je van een goedkope wandelvakantie met trektocht en langs berghutten en berghotels in de Dolomieten?


Goedkope wandelvakantie Luxemburg boeken

Een individuele wandelvakantie Luxemburg boeken? Reis met de auto naar Luxemburg en huur daar een goedkoop vakantiehuisje in de natuur. Je kunt hier een goedkoop vakantiehuisje Luxemburg vinden. Luxemburg is de ideale plek voor een actieve natuurvakantie.

kasteel Durbuy Ardennen

Tips om je wandelvakantie goedkoop te houden

Hieronder enkele tips om je wandelvakantie zo goedkoop mogelijk te houden en toch optimaal te genieten. Of je nu een goedkope individuele wandelvakantie of groepswandelvakantie zoekt, je vindt deze hier.

Dit is je startpunt voor goedkope wandelvakanties


wandelen aan de kust

Tips voor het zoeken en boeken van goedkope wandelvakanties

Als je een goedkope wandelvakantie wil boeken, helpen de volgende tips zeker:

  • Boek een wandelvakantie binnen Europa, dat scheelt in vervoerskosten.
  • Boek een niet te luxe wandelvakantie, overnachten in een minder luxe accommodaties is vaak gezelliger
  • Een wandelvakantie in Nederland, Duitsland, Luxemburg of België is vaak het goedkoopst
  • Als je een last minute wandelvakantie boekt, kan die vakantie nog goedkoper worden
  • Een individuele wandelvakantie kan duurder zijn dan een groepswandelvakantie
  • Vergelijk de aanbiedingen van de diverse goedkope wandelvakanties goed met elkaar, het kan je veel geld besparen
  • Met de trein reizen is goedkoop en milieuvriendelijker. Voor een goedkope en duurzame wandelvakantie.


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Als je een wandel vakantie met de hond boekt, kijk dan ook wat je voor de overnachtingen van de hond moet betalen en vergelijk deze tarieven ook
Een wandel vakantie in combinatie met een fietsvakantie kan ook heel goedkoop zijn

fletcher fiets wandel banner

Als je goedkope wandelschoenen nodig hebt

Als je op zoek bent naar goedkope wandelschoenen dan kan je deze waarschijnlijk het goedkoopst online bestellen. Wandelschoenen, ook bergwandelschoenen, zijn via internet tot 20 a 30 % goedkoper te bestellen dan in de gespecialiseerde wandelschoenen winkel of outdoor shop.

groepsreis wandelvakantie

En tenslotte, bespaar niet op de kwaliteit van je wandelschoenen en koop vooral schoenen met de juiste maat. Anders wordt je goedkope wandelvakantie alsnog een dure en onprettige vakantie.  Loop vooral je schoenen in voor je op reis gaat, ook als je slechts een wandelweekend hebt geboekt of een wandeldag.