Goedkope wandelvakanties vind je bij wandelvakantie overzicht.nl

Goedkope wandelvakantie?

snp wandelvakanties banner

Wie op zoek is naar goedkope wandelvakanties vindt het meest uitgebreide en betaalbare wandelvakanties op deze website.  Voor bijvoorbeeld een goedkope wandelvakantie Frankrijk, Schotland, Duitsland, Ierland, Italië of Nederland.  Wandelvakanties zijn in vergelijking met bijvoorbeeld autovakanties, fietsvakanties en verre rondreizen relatief goedkoop.  Zeker als je een goedkope wandelvakantie in Nederland, België, Duitsland of Luxemburg boekt en met de trein of bus naar je vakantiebestemming binnen Europa gaat.

TUI Wandelvakantie Nederland banner

Hieronder enkele tips om je wandelvakantie zo goedkoop mogelijk te houden en toch optimaal te genieten. Of je nu een goedkope individuele wandelvakantie of groepswandel vakantie zoekt, je vindt deze hier.

Dit is je startpunt voor goedkope wandelvakanties

wandelen aan de kust

Tips voor het zoeken en boeken van goedkope wandelvakanties

Als je een goedkope wandelvakantie wil boeken, helpen de volgende tips zeker:

Boek een wandelvakantie binnen Europa, dat scheelt in vervoerskosten.
Boek een niet te luxe wandelvakantie, overnachten in een minder luxe accommodaties is vaak gezelliger
Een wandelvakantie in Nederland, Duitsland, Luxemburg of België is vaak het goedkoopst
Als je een last minute wandelvakantie boekt, kan die vakantie nog goedkope worden
Een individuele wandelvakantie kan duurder zijn dan een groepswandelvakantie
Vergelijk de aanbiedingen van de diverse goedkope wandelvakanties goed met elkaar, het kan je veel geld besparen

eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Als je een wandel vakantie met de hond boekt, kijk dan ook wat je voor de overnachtingen van de hond moet betalen en vergelijk deze tarieven ook
Een wandel vakantie in combinatie met een fietsvakantie kan ook heel goedkoop zijn

fletcher fiets wandel banner

Als je goedkope wandelschoenen nodig hebt

Als je op zoek bent naar goedkope wandelschoenen dan kan je deze waarschijnlijk het goedkoopst online bestellen. Wandelschoenen, ook bergwandelschoenen, zijn via internet tot 20 a 30 % goedkoper te bestellen dan in de gespecialiseerde wandelschoenen winkel of outdoor shop.

groepsreis wandelvakantie

Op de website wandelexpert.nl kan je de prijzen van vele gerenommeerde merken wandelschoenen met elkaar vergelijken.   Maar ook voor de heren valt er voor de aankoop van bergschoenen of andere wandelschoenen veel te besparen, hier vind je een overzicht goedkope wandelschoenen.

En tenslotte, bespaar niet op de kwaliteit van je wandelschoenen en koop vooral schoenen met de juiste maat. Anders wordt je goedkope wandelvakantie alsnog een dure en onprettige vakantie.  Loop vooral je schoenen in voor je op reis gaat, ook als je slechts een wandelweekend hebt geboekt of een wandeldag.