Een Wandelweekend boeken?

Voor wie aan wandelweekend deelnemen wil. Zoals een wandelweekend Nederland, Ardennen of Duitsland. Of een wandelweekend singles.

TUI Wandelweekend Singles banner

Ideeën en suggesties voor leuke wandelweekend

Als je een wandelweekend wilt boeken, bijvoorbeeld een wandelweekend Nederland, Ardennen, Moezel of Luxemburg, vind je hier de beste suggesties en aanbiedingen. Voor een single wandelweekend, groepswandelweekend, korte wandelvakantie met de hond of één van de vele groepswandelreizen.
Boek je wandelweekend bijvoorbeeld via TUI, SNP Reizen, Eigenwijze Reizen of Natuurlijk Reizen en ontdek dat er veel te genieten valt.


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Single wandelweekend

Of boek een single wandelweekend Duitsland, Frankrijk, Italië of Luxemburg. Ontmoet andere singles en ervaar hoe gezellig het is met een groep gelijkgestemden op te trekken. Natuur groepswandelingen geven je energie en gezelligheid. Zeker als je met gelijkgestemden gaat wandelen. En ook dicht bij huis is een wandelweekend heel leuk. Boek bijvoorbeeld een weekendje Drenthe, Veluwe of Zuid-Limburg. Nederland heeft je ook als wandelland veel te bieden. Veel wandelplezier tijdens de mooiste natuurwandelingen.


wandeling in het bos

Wandelweekend met kerstmis

Als je een wandel- of fietsweekend met kerstmis wilt boeken, zit je bij TUI ook goed. TUI heeft altijd diverse arrangementen met kerst met een speciaal kerst wandel aanbod voor singles.

snp wandelvakanties banner

Wandelvakantie of wandelweekend Ardennen

Wie dicht bij huis een wandelweekend of vakantie wil boeken, moet zeker eens kijken naar de wandelmogelijkheden in de Ardennen.  Met name de Luxemburgse Ardennen biedt ongekende mogelijkheden.
Wandelen in de Ardennen is genieten.


Ongerepte natuur in de Ardennen

Het voordeel van de Ardennen is niet alleen de ongerepte natuur en de prachtige wandelroutes. Je kunt in de Ardennen ook rustig gelegen vakantiehuisjes huren, ook voor groepen.

Villavibes wandelreizen banner

Zo kun je een natuurhuisje Ardennen huren via de website duurzaam toerisme.
Hier vind je niet alleen de mooiste vakantiehuisjes en groepshuizen, je vindt er ook veel natuurhuisjes en huisjes midden in de bossen. Vaak bevinden zich op korte afstand van deze huisjes al wandelpaden en fietsroutes.

groepsreis wandelvakantie

Wandelen of fietsen met 50 en 55 plussers

Als je 50, 55 of 60 plusser bent en er een weekendje tussenuit wilt, heeft Kras Reizen een gevarieerd en afwisselend aanbod weekend reizen. Van een wandelweekend voor 40 tot 55 plussers tot een fietsvakantie of weekend voor alleenstaanden, echtparen of groepen.

TUI single groepsreizen 50plus

Veel 50, 55, 60 en 65 plussers boeken hun wandelweekend, wandelvakantie, fietsvakantie, stedentrip of groepsvakantie via Kras Reizen.


fletcher fiets wandel banner

Met dieetwensen kan tijdens een wandelweekend rekening worden gehouden

Of je nu een wandelweekend, fietsvakantie, actieve vakantie, wellness reis of rondreis bij Kras Reizen boekt, je verblijft altijd in de betere hotels en andere accommodaties. Als je een weekendje weg wilt, een korte wandelvakantie of fietsvakantie bij Kras Reizen boekt, er kan in bijna alle gevallen rekening worden gehouden met dieetwensen zoals vetvrij, glutenvrij, vegetarisch of lactosevrij.
Wel moet je bij het reserveren van je weekend of reis opgeven welke dieet je hebt.

wandelweekend singles

Een last minute wandelweekend boeken

Als je een last minute wandel- of fietsweekend wilt boeken of een combinatie van deze 2 actieve weekend reizen, kan je dat bij Kras meestal tot een dag voor vertrek nog doen.

Bij een last minute single weekend is het verstandiger dit tijdiger te doen omdat je dan een single weekend kunt boeken met deelnemers van je eigen leeftijdsgroep en interesses.


natuurlijkreizen single vakantie banner