Wandelvakantie met hond boeken bij Eigenwijze Reizen

Eigenwijze Reizen, biedt mogelijkheden voor het boeken van een wandelvakantie met hond.
Wandelvakanties met je huisdier binnen Europa, goed georganiseerd en op de mooiste plekjes op aarde. Samen genieten met je hond.

Dit zijn de wandelvakanties met hond van Eigenwijze Reizen

eigenwijze reizen wandelvakanties met hond banner

Deze wandelvakanties met hond zijn individueel.

Bij Eigenwijze Reizen kan je een individuele wandelvakantie met hond boeken in Italië, Duitsland, Zwitserland en Ardennen. Deze reizen zijn ideaal voor natuurliefhebbers met honden.  Eigenwijze Reizen regelt alles voor je, ook je overnachtingen en bagagevervoer.
Je zult je verbazen over de meest bijzondere wandelroutes en leuke hotels waarin je verblijft. Ook voor reizigers die de voorkeur geven aan maaltijden zonder vlees of vis. ( vegetarische vakantie ).


natuurlijkreizen single vakantie banner

Tip: Kijk eens naar het  wandelvakantie aanbod Schotland.   Ideaal voor een actieve wandelvakantie met gelijkgestemden.

Bij Eigenwijze Reizen kan je ook voor de vegetarische vakantie variant gaan.

strand loop met honden

SNP, natuur wandelvakantie met je hond(en)

Indien je graag in de natuur wandelt en de hond mee op vakantie wil nemen, is SNP Reizen een ideale reisorganisatie om een wandelvakantie met hond bij te boeken.  Bij meer dan individuele wandelvakanties van SNP Natuurreizen is het toegestaan 1 of meer honden mee te nemen. Bij het reserveren van de wandelvakantie met je huisdier, moet wel opgegeven worden dat er 1 of meer honden mee op reis gaan.

Dit zijn de wandelvakanties met hond bij SNP Reizen.

snp wandelvakantie met hond banner

Wandelvakanties met honden bestemmingen

Vakantiebestemmingen zijn onder andere Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Slovenië, Duitsland en Zweden.  Populaire gebieden voor een honden wandelvakantie zijn onder andere de Vogezen in Frankrijk, de Eifel en Sauerland in Duitsland en Wallis en het Binntal in Zwitserland. Maar het is ook mogelijk om via SNP Natuurreizen een wandelvakantie met honden in Groot-Brittannië ( ook Schotland ), de Ardennen of Portugal te boeken.  Kortom, voor een individuele wandelvakantie met honden, en dan wandelingen in de natuur, ga je naar de website van SNP Natuurreizen.  Zoek binnen het thema “individuele wandelreizen met hond”.
Je betaalt overigens, net zoals bij Aktiva Tour honden wandel vakanties,  ook een toeslag per hond.  Deze staat per reis aangegeven.

Hier vind je alle wandelvakanties SNP Reizen waar de hond welkom is


groepsreis wandelvakantie

Een wandelvakantie met de hond boeken

Alles wat je moet weten over een wandelvakantie met hond.

Overzicht wandelvakanties Europa, honden welkom.

Wandelvakantie met hond in natuur

Als je een georganiseerde wandelvakantie met de hond wilt boeken en wilt genieten zonder zorgen, boek je een actieve wandel vakantie met hond via Eigenwijze ReizenSNP Reizenof  Vakantiehuis met hond. Voor een wandelvakantie met 1, 2 of 3 honden.
Deze  reisorganisaties bieden een uniek aanbod wandelvakanties binnen Europa aan waarbij de hond ook welkom is.  Voor een wandel vakantie met hond in Duitsland, België, Frankrijk of elders in Europa.

fletcher fiets wandel banner

Genieten tijdens je wandelvakantie met je hond(en).

Een vakantie met de hond is een unieke ervaring. Goede wandelroutes, hotels, pensions en andere overnachtingsmogelijkheden voor jou en je hond, het maakt een honden wandelvakantie extra leuk.  Lees hieronder waarom je een bijzondere leuke en betaalbare wandelvakantie met hond via SNP Reizen kunt boeken. Favoriete bestemmingen voor een wandelvakantie met de hond zijn onder andere de Vogezen, de Dolomieten en de Ardennen. Daar vind je honderden kilometer wandelpaden dwars door de natuur, ideaal voor een wandelvakantie met jouw favoriete huisdier, je hond!


wandelen met de hond

Last minute vakantiehuis met hond boeken

Een vakantiehuis huren waar met 1, 2 of 3 honden?

Als je zelf je wandelvakantie wilt samen stellen, huur dan een vakantiehuis met honden.
Op de startpagina honden vakantie vind je alle mogelijke vakantiehuizen waar de hond welkom is.  Ook in landen als Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk.

Een last minute vakantiehuis met honden vind je hier.

Vakantiehuisjes Nederland, honden welkom

Wil je een wandelvakantie in Nederland boeken en ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Nederland waar 3 honden welkom zijn en met afgesloten tuin?

Wij hebben voor je uitgezocht welke vakantiehuizen in Nederland over een omheinde of ommuurde tuin beschikken en waar tevens 2 of 3 honden welkom zijn. Dat zijn er toch wel een paar honderd. Met name in natuurhuisjes zijn huisdieren vaak toegestaan.

Vind hier een huisje in Nederland met omheinde tuin en drie honden welkom.

selfie tijdens wandelvakantie voor singles

Wandelvakantie met hond via Aktiva Tours boeken

Aktivatours organiseert fantastische wandel vakanties in landen als Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Zwitserland, Nederland en vele andere landen binnen Europa.

Aktiva Tours faciliteert ook wandelvakanties met honden. Indien je bijvoorbeeld een wandelvakantie met hond in Nederland, Duitsland, Frankrijk of Italië wilt boeken, is dat in veel gevallen mogelijk omdat Aktiva Tours ook een groot aantal hondvriendelijke accommodaties heeft gecontracteerd.


Wel worden er in verband met de extra verblijfkosten 5 tot 10 euro per hond per nacht doorberekend.  Indien u een wandelvakantie met hond via Aktivatours wilt boeken, hoeft u dit bij de reservering alleen maar op te geven. Heeft u een vraag over een bepaalde wandelvakantie met hond of wilt u exact weten welke wandelvakanties geschikt zijn voor een honden vakantie, neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij informeren dan voor u bij welke wandel honden vakanties van Aktiva Tours honden welkom zijn, tegen welke voorwaarden en hoeveel honden.

eigenwijze reizen wandelvakanties met hond banner

Vakantie met hond in Zeeland

Je kunt natuurlijk ook zelf je vakantie met hond samenstellen. Boek bijvoorbeeld een wandel vakantie Zeeland, een fantastische provincie voor een wandelvakantie met hond.

Indien je van ruimte, rust en eindeloze wandelmogelijkheden houdt, is Zeeland een geweldige provincie om een wandelvakantie in door te brengen. Bekende plaatsen zoals Domburg, Kamperland, Vrouwenpolder en Westkapelle bieden vele mogelijkheden voor een wandelvakantie met hond.

Voor het huren van een vakantiehuis in Zeeland zijn er talloze mogelijkheden in Zeeland, ook als je een vakantiehuis Zeeland zoekt waar 2 of 3 honden zijn toegestaan.

Kortom, Zeeland is een aanrader als je een leuke wandelvakantie met honden wilt boeken.

wandelen aan de kust

Weekend weg met hond Duitsland

Wil je een weekendje weg met de hond en richting Duitsland gaan?

Een weekend met de hond in Duitsland is altijd leuk!  Duitsland heeft vele bossen, natuurgebieden met losloopgebieden en veel vakantiehuisjes, hotels en vakantieparken in Duitsland zijn hondvriendelijk.
Als je een weekendje weg met de hond in Duitsland wilt boeken, kijk dan eens op de website weekendje weg met hond.
Hier vind je veel tips over weekendje weg met de hond, ook in Nederland, de Ardennen, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.


snp wandelvakantie met hond banner

Wandelvakantie met honden in de winter

Als je in de winter wit gaan wandelen met je hond, zijn wat extra voorbereidingen noodzakelijk. Je moet je hond echter wel klaar maken voor de winter
De weerstand van je hond moet in de winter hoog zijn en bevriezing van bijvoorbeeld poten moet worden voorkomen.