Overzicht wandelvakanties in Nederland

Boek je wandelvakantie Nederland via Eigenwijze Reizen, TUI, Natuurlijk Reizen, SNP Reizen of Simi Reizen. Ook voor een wandelweekend Limburg, Overijssel of Gelderland. Met een speciaal aanbod wandel single groepsreizen Nederland.

TUI Wandelvakantie Nederland banner

Wandelvakantie in Nederland voor singles

Boek je single groepswandelvakantie Nederland, single wandelweekend of ander type single groepsreis bij TUI single reizen, VillaVibes of Natuurlijk Reizen. Ontmoet andere singles en ontdek dat wandelen met een groep gelijkgestemden inspirerend en super gezellig is.


wandelvakantie voor singles

Single wandel- en fietsreizen voor alleenstaanden van alle leeftijden. Voor vrouwen en mannen, met een indeling per leeftijdsgroep.

Villavibes wandelreizen banner

Op zoek naar een leuke wandelvakantie Nederland?

Wie op zoek is naar een overzicht van de wandelvakantie mogelijkheden in Nederland, vindt hier goede informatie. Of je nu een groeps wandelvakantie in Zuid-Limburg, Overijssel, Gelderland of Drenthe wilt boeken of een individuele wandelvakantie met bagagevervoer en overnachting in Zeeland of Friesland. Hier vind je alle mogelijkheden. Ook als je langs de Nederlandse Kust wilt wandelen of een wandelvakantie Waddeneilanden wilt boeken. Er zijn zelfs mogelijkheden voor een wandelvakantie Nederland met de hond.


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Wandelvakantie Nederland boeken inclusief overnachting en bagagevervoer

De meeste wandelvakanties in Nederland boek je inclusief overnachting en met bagagevervoer. Er bestaat ook een mogelijkheid voor een wandelvakantie met de hond, met kinderen, voor 50 en 55 plussers en groepswandelvakanties. Daarnaast zijn er wandelgroepsreizen binnen Nederland voor singles en alleenreizenden.

wandelweekend singles

Nederland heeft veel wandel mogelijkheden

Voor een unieke wandelvakantie hoeft je niet naar het buitenland te gaan. Wandelen in Zuid-Limburg, Overijssel, de Achterhoek, langs de kust in Zeeland of op de Veluwe of Wageningse Berg, Nederland is fantastisch.  Hier vind je reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in wandelvakanties Nederland, ook voor een groep wandelweekend Nederland of een korte wandelvakantie. Je kunt een wandelvakantie ergens in Nederland voor 2, 3 of 4 dagen boeken maar ook een week of langer genieten van het Nederlandse natuurschoon.

TUI Wandelweekend Singles banner

SNP Wandelvakanties Nederland

Hier vind je alle wandelvakanties SNP in Nederland.


wandelen in de natuur

SNP Reizen staat voor wandelvakanties in de natuur.

Wat wandelvakanties Nederland betreft, bij SNP Reizen hebben ze natuur wandelreizen voor gezinnen, groepswandelvakanties en individuele wandelvakanties. Bijna alle wandelvakanties van SNP zijn inclusief bagagevervoer en overnachtingen.

Je overnacht in gezellige hotels maar ook wel in blokhutten of andere alternatieve accommodaties. De Natuur wandelvakanties van SNP Reizen in Nederland hebben onder andere als bestemmingen Zuid Limburg, Twente, De Achterhoek en Drenthe.  Kortom, speciaal geselecteerde plekjes in Nederland.

Voor een groepswandelvakantie in Nederland, gezinswandelvakantie of individuele wandelreis. Wandelen met passie én aandacht..

snp wandelvakanties banner

Wandelvakantie in Nederland met hond

Wandelvakantie in Nederland boeken met de hond?

Bij onder andere SNP Reizen en Eigenwijze Reizen zijn er  wandelvakanties beschikbaar waarbij een goed opgevoede hond ook welkom is. Voor een korte of langere wandelvakantie met je hond. In Zeeland zijn veel vakantiehuizen waar honden welkom zijn. Vind hier een vakantiehuis met hond in Zeeland.

Er doen bij dit soort wandelvakanties met hond meestal meerdere deelnemers mee die hun hond mee nemen.

Zie hier voor meer informatie voor een wandelvakantie met hond. 


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Groepswandelvakanties in Nederland

groepsreis wandelvakantie

Groepswandelvakantie Nederland boeken??

Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan een groepswandelvakantie Nederland. Je kunt zo een vakantie waarbij wandelen centraal staat onder andere boeken via de kleinschalige reisorganisatie Natuurlijk Reizen en SNP Reizen.

Favoriet zijn de groepswandelvakanties Nederland Zuid-Limburg, Twente, de Achterhoek, de Veluwe, langs de Nederlandse Kust, Zeeland, Drenthe en Overijssel. Bij SNP Reizen bestaat ook de mogelijkheid een individuele wandelreis Nederland met hond te boeken.

Er zijn ook specifieke groepswandelvakanties Nederland voor singles en 45, 50, 55 en 60 plussers.


TUI Wandelvakantie Nederland banner

Wandelvakanties binnen Nederland voor jongeren en jongvolwassenen

Binnen Nederland worden er relatief weinig georganiseerde wandelreizen voor groepen jongeren en jongvolwassenen georganiseerd. Er is wel een uitgebreid aanbod wandelvakanties in het buitenland. Deze vind je onder andere terug in de wandelprogramma’s van Simi Reizen en SNP Reizen. Je kunt onder andere in de Ardennen een jongeren wandelvakantie boeken.

Simi actieve groepsreizen jongeren banner