Wandelvakantie Nederland 3 tot 15 dagen.

Een wandelvakantie in Nederland boeken? Groot en uniek aanbod. Ook voor een last minute wandelvakantie Nederland 5 tot 8 dagen of wandelweekend.

TUI Wandelvakantie Nederland banner


Alle soorten wandelvakanties Nederland.

Individueel, met vrienden, met familie of wandel groepsreis Nederland boeken? Wij hebben alle wandel vakantie mogelijkheden en aanbiedingen in Nederland voor je op een rij gezet. Ook voor een last minute wandelweekend Nederland.


Wandelen met singles

Met als extra mogelijkheid een aantrekkelijk aanbod single wandelvakanties Nederland. Keuze genoeg dus. Waar in Nederland ga jij wandelen en met wie? Overnachtingen en bagagevervoer zijn vaak inclusief.


wandelvakantie voor singles

Last minute wandelvakantie Nederland boeken

Wandelen doen je natuurlijk het liefst met goed weer. Het is dan zeker ook niet gek om een last minute wandelvakantie Nederland te boeken. Of je nu over 3 dagen wilt vertrekken of over 2 weken. Er zijn altijd wel aantrekkelijke last minute mogelijkheden om in Nederland een aantal dagen te gaan wandelen. En deelnemen aan een wandelweekend in Nederland is zeker ook leuk!


Overzicht wandelvakanties in Nederland

Boek je wandelvakantie Nederland via Eigenwijze Reizen, TUI, Natuurlijk Reizen, of SNP Reizen. Ook voor een wandelweekend Limburg, Overijssel of Gelderland. Met een speciaal aanbod wandel single groepsreizen Nederland.


wandelvakantie voor singles

Wandelen in Nederland met TUI.

TUI heef een uitgebreid aanbod wandelreizen in Europa, met een heel aantrekkelijk korte wandelvakanties en weekendjes weg voor singles. Daarnaast is TUI gespecialiseerd in rondreizen, fietsvakanties, groepsreizen en all inclusive vakanties. Indien je een actieve last minute vakantie wilt boeken, zit je bij TUI ook goed, bijvoorbeeld een last minute fietsvakantie of zeilvakantie.


Wandelen in Nederland en dan van hotel naar hotel.

De meeste wandelvakanties in Nederland zijn georganiseerde reizen waarbij je van hotel naar hotel wandelt en waarbij er voor je bagagevervoer gezorgd wordt. Je kunt hier kiezen om een 3 of 5 daagse wandelreis Nederland te boeken maar 6, 7 of 8 dagen is ook mogelijk. Je boekt zo een wandelvakantie van hotel naar hotel meestal inclusief overnachting en op basis van logies of halfpension.


Wandelen in Zuid-Limburg.

Eén van de favoriete bestemming voor een wandelvakantie of wandelweekend Nederland is Zuid-Limburg. Wandelen door de Zuid-Limburgse heuvels is alsof je in het buitenland wandelt. Hier vind je meer informatie over wandelvakanties Zuid-Limburg.


Wandelen in Drenthe

Drenthe ligt weer helemaal aan de andere kant van Nederland en is ook bij velen favoriet als wandelbestemming. Je kunt een georganiseerde wandelvakantie Drenthe boeken, inclusief bagagevervoer maar er ook voor kiezen een huisje in de natuur van Drenthe te huren en vanuit je Natuurhuisje Drenthe lange wandelingen te maken.


Wandelen op de Veluwe

Een korte wandelvakantie Veluwe is vooral favoriet bij diegenen die er last minute een aantal dagen tussen uit willen en van de bossen en heidevelden houden. Diverse reisspecialisten organiseren wandelweekend op de Veluwe en 3, 4 of 5 daagse wandelvakanties Nederland. Je kunt er ook voor kiezen een huisje in het bos Veluwe te huren en vandaar uit prachtige wandelingen te maken. Ook interessant in kader wandelvakantie met hond Veluwe. Je kunt ook op de Veluwe van hotel naar hotel wandelen. Boek bijvoorbeeld een Klavertje 4 arrangement bij Fletcher Veluwe.


Wandelen Sallandse Heuvelrug.

De Sallandse Heuvelrug is een uniek gebied in Overijssel en geliefd bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Het is een gebied met een unieke flora en fauna en met 16 heuvels en de Holterberg echt bijzonder te noemen. Als je nog nooit in dit bijzondere gebied gewandeld hebt, is dit nu je kans. Hier lees je meer over wandelen op de Sallandse Heuvelrug.

natuurpracht op de Veluwe

Wandelvakantie in Nederland voor singles

Boek je single groepswandelvakantie Nederland, single wandelweekend of ander type single groepsreis bij TUI single reizen, VillaVibes of Natuurlijk Reizen. Ontmoet andere singles en ontdek dat wandelen met een groep gelijkgestemden inspirerend en super gezellig is.
Lees hier meer over de mogelijkheden een single wandelvakantie te boeken. Single wandel- en fietsreizen voor alleenstaanden van alle leeftijden. Voor vrouwen en mannen, met een indeling per leeftijdsgroep.


Villavibes wandelreizen banner

Op zoek naar een leuke wandelvakantie Nederland?

Wie op zoek is naar een overzicht van de wandelvakantie mogelijkheden in Nederland, vindt hier goede informatie. Of je nu een groeps wandelvakantie in Zuid-Limburg, Overijssel, Gelderland of Drenthe wilt boeken of een individuele wandelvakantie met bagagevervoer en overnachting in Zeeland of Friesland. Hier vind je alle mogelijkheden. Ook als je langs de Nederlandse Kust wilt wandelen of een wandelvakantie Waddeneilanden wilt boeken. Er zijn zelfs mogelijkheden voor een wandelvakantie Nederland met de hond.


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Wandelvakantie Nederland boeken inclusief overnachting en bagagevervoer

De meeste wandelvakanties in Nederland boek je inclusief overnachting en met bagagevervoer. Er bestaat ook een mogelijkheid voor een wandelvakantie met de hond, met kinderen, voor 50 en 55 plussers en groepswandelvakanties. Daarnaast zijn er wandelgroepsreizen binnen Nederland voor singles en alleenreizenden.


wandelweekend singles

Nederland heeft veel wandel mogelijkheden

Voor een unieke wandelvakantie hoeft je niet naar het buitenland te gaan. Wandelen in Zuid-Limburg, Overijssel, de Achterhoek, langs de kust in Zeeland of op de Veluwe of Wageningse Berg, Nederland is fantastisch.  Hier vind je reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in wandelvakanties Nederland, ook voor een groep wandelweekend Nederland of een korte wandelvakantie. Je kunt een wandelvakantie ergens in Nederland voor 2, 3 of 4 dagen boeken maar ook een week of langer genieten van het Nederlandse natuurschoon.

TUI Wandelweekend Singles banner

SNP Wandelvakanties Nederland

Hier vind je alle wandelvakanties SNP in Nederland.


wandelen in de natuur

SNP Reizen staat voor wandelvakanties in de natuur.

Wat wandelvakanties Nederland betreft, bij SNP Reizen hebben ze natuur wandelreizen voor gezinnen, groepswandelvakanties en individuele wandelvakanties. Bijna alle wandelvakanties van SNP zijn inclusief bagagevervoer en overnachtingen.

Je overnacht in gezellige hotels maar ook wel in blokhutten of andere alternatieve accommodaties. De Natuur wandelvakanties van SNP Reizen in Nederland hebben onder andere als bestemmingen Zuid Limburg, Twente, De Achterhoek en Drenthe.  Kortom, speciaal geselecteerde plekjes in Nederland.

Voor een groepswandelvakantie in Nederland, gezinswandelvakantie of individuele wandelreis. Wandelen met passie én aandacht..


snp wandelvakanties banner

Wandelvakantie in Nederland met hond

Wandelvakantie in Nederland boeken met de hond?

Bij onder andere SNP Reizen en Eigenwijze Reizen zijn er  wandelvakanties beschikbaar waarbij een goed opgevoede hond ook welkom is. Voor een korte of langere wandelvakantie met je hond. In Zeeland zijn veel vakantiehuizen waar honden welkom zijn. Vind hier een vakantiehuis met hond in Zeeland.

Er doen bij dit soort wandelvakanties met hond meestal meerdere deelnemers mee die hun hond mee nemen.

Zie hier voor meer informatie voor een wandelvakantie met hond. 


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Groepswandelvakanties in Nederland

groepsreis wandelvakantie

Groepswandelvakantie Nederland boeken??

Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan een groepswandelvakantie Nederland. Je kunt zo een vakantie waarbij wandelen centraal staat onder andere boeken via de kleinschalige reisorganisatie Natuurlijk Reizen en SNP Reizen.

Favoriet zijn de groepswandelvakanties Nederland Zuid-Limburg, Twente, de Achterhoek, de Veluwe, langs de Nederlandse Kust, Zeeland, Drenthe en Overijssel. Bij SNP Reizen bestaat ook de mogelijkheid een individuele wandelreis Nederland met hond te boeken.

Er zijn ook specifieke groepswandelvakanties Nederland voor singles en 45, 50, 55 en 60 plussers.


wandelvakantie voor singles

Wandelvakanties binnen Nederland voor jongeren en jongvolwassenen

Binnen Nederland worden er relatief weinig georganiseerde wandelreizen voor groepen jongeren en jongvolwassenen georganiseerd. Er is wel een uitgebreid aanbod wandelvakanties in het buitenland. Deze vind je onder andere terug in de wandelprogramma’s van SNP Reizen. Je kunt onder andere in de Ardennen een jongeren wandelvakantie boeken.

Twijfel je tussen een fietsvakantie en wandelvakantie Nederland?

Veel mensen twijfelen tussen een fietsvakantie Nederland of een wandelvakantie in eigen land.
Beiden hebben hun voor- en nadelen. Het grote voordeel van een fietsvakantie Nederland ten opzichte van een wandelvakantie is dat je per dag veel grotere afstanden af kunt leggen en meer van Nederland kunt zien. Indien je kies voor een groepsvakantie Nederland heeft fietsen het nadeel dat je veel minder goed met je medereisgenoten kunt praten. Maar een fietsvakantie of fietsweekend Nederland is zeker leuk!