Boek een Tui Wandelvakantie

Tui heeft een groot aanbod wandelvakanties. Hieronder ook single wandelvakanties en wandel weekenden Nederland. Je kunt bij Tui een individuele wandelvakantie boeken en op een camping of hotel verblijven maar ook meedoen aan een georganiseerde groepswandeling voor alleenstaanden en in een luxe hotel of spa met zwembad verblijven.

TUI wandelvakanties banner

In welke landen kan je een Tui wandelvakantie boeken?

Tui biedt wandelvakanties aan binnen en buiten Europa. Zo kan je bijvoorbeeld een wandelvakantie in Nederland, Frankrijk, Duitsland of Griekenland boeken maar ook gaan voor een verre reis waarbij wandelen centraal staat. Wat dacht je van een wandelvakantie Californië, Mexico, Vietnam of Tunesië? Op het gebied van individuele wandelreizen en single wandelreizen, is er veel bij Tui wandelvakantie mogelijk.

TUI Wandelvakantie Nederland banner

All Inclusive wandelvakanties

Een individuele wandelvakantie in het buitenland boeken en verblijven in een all inclusive hotel of resort? Tui biedt een groot aantal all inclusive reizen aan. Hierbij zijn de vliegtickets en verblijf in hotel, appartement of Spa + eten en drinken inbegrepen. Deze hotels en Spa’s liggen vaak in de mooiste wandelgebieden. Boek bij Tui bijvoorbeeld een all inclusive vakantie Griekenland, Spanje, Portugal of Turkije. Vind hier een all inclusive arrangement.

wandeling in het bos

Wandel- en fiets single reizen

Tui biedt naast wandelreizen ook fietsvakanties voor alleenstaanden aan. Je doet dan mee aan een single groepsreis. Bestemmingen zijn onder meer Nederland, Oostenrijk, Griekenland, Spanje, Italië en Duitsland. Je kunt ook een single wandelweekend in Nederland boeken. Wat dacht je van wandelen met andere singles in Limburg, Brabantse Kempen of Weerribben Overijssel? De groepsgrootte varieert zo van 15 tot 25 deelnemers. Met deelname door single vrouwen én mannen.

TUI Wandelweekend Singles banner

Autovakantie en Tui

Als je geen behoefte hebt aan een georganiseerde wandelvakantie zoals een single groepsreis of groepswandelreis, is een autovakantie waarbij je zelf je bestemming en activiteiten bepaalt ideaal. Bij Tui heb je duizenden opties om een hotel of kampeerplek in een groene wandelomgeving te huren. Ook voor een wandelvakantie in de bergen. Je kunt een Tui wandelvakantie accommodatie bijvoorbeeld in Oostenrijk of Zwitserland boeken.

TUI wandelvakanties banner

Welke reisorganisaties zijn gespecialiseerd in groepswandelreizen?

Indien je op zoek bent naar een groepsreis waarbij wandelen centraal staat, kan je eens kijken bij de wandelprogramma’s van SNP Natuurreizen of Natuurlijk Reizen. Zij zijn ook gespecialiseerd in wandelvakanties voor groepen.
Je kunt bij genoemde wandelreis specialisten een wandelvakantie inclusief bagagevervoer en overnachtingen boeken. Dit kan op basis van logies of volpension.

snp wandelvakanties banner