Eigenwijze Reizen, een kleinschalige reisorganisatie met hoog gehalte aan duurzaamheid

Wie op zoek is naar een “eigenwijze reisorganisatie” welke aantrekkelijke individuele wandel- en fietsvakanties organiseert met respect voor het milieu en de natuur, komt al snel bij “Eigenwijze Reizen terecht”. Voor een duurzame en avontuurlijke wandelvakantie Nederland, Spanje, Zwitserland, Italië, Ierland, Slovenië of Griekenland bijvoorbeeld.
Meer duurzame reizen vind je hier.

eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Eigenwijze Reizen regelt alles voor je

Ofschoon het hier individuele wandelreizen betreft, hoef je zelf niets te regelen. Een wandelvakantie verzorgd door Eigenwijze Reizen is inclusief overnachtingen, bagagevervoer tijdens trektochten, routebeschrijvingen en ontbijt. Voor diners kan ook gezorgd worden, ook glutenvrije en vegetarische maaltijden bijvoorbeeld. Ook als je wilt deelnemen aan een wandelvakantie Nederland, ben je bij deze sympathieke reisorganisatie aan het goede adres. Als je een leuke wandelvakantie binnen Europa zoekt en individueel wilt wandelen, ook binnen Nederland.

wandeling in het bos

Individuele wandelvakanties met hond

Bij deze bijzonder leuke en duurzame reisorganisatie kan je ook een wandelvakantie met de hond boeken. Een behoorlijk aantal wandelvakanties zijn geschikt voor “baasje en hond”. En als je in een hotel of pension overnacht dat door Eigenwijze Reizen is geboekt, weet je dat de hond hier ook echt welkom is.

eigenwijze reizen wandelvakanties met hond banner

strand loop met honden

Wandelvakantie Nederland?

Eigenwijze Reizen stimuleert het boeken van vakanties in eigen land. Mede om die reden heeft ze een groot aanbod wandelreizen Nederland samengesteld. Wat dacht je van een wandelvakantie Overijssel, Drenthe, Waddeneilanden, Limburg of Betuwe? Afhankelijk van het type wandelvakantie Nederland waar je voor gaat, wandel je per dag een 8 tot 25 kilometer. Daarom zijn deze wandelvakanties Nederland geschikt voor geoefende en beginnende wandelaars. Je schrijft je in voor de wandelvakantie die bij jouw wandelervaring en conditie past.

eigenwijzereizen wandelvakanties banner