Trekking, de meest inspannende en avontuurlijke wandelvakanties

Wie een trekking wil maken, bijvoorbeeld een trekking Nepal, India of Tibet, kiest voor de meest zware en avontuurlijke wandelvakantie.  Met name de Nepal trekking met beklimming van de Himalaya spreekt bij velen tot de verbeelding. Hieronder een aantal reisorganisaties waarbij je bijvoorbeeld een trekking Himalaya of Annapurna kunt boeken. Voor bagagevervoer onderweg kan worden gezorgd.

snp wandelvakanties banner

Trekking Nepal boeken bij SNP Reizen

Trekkings Nepal van SNP Reizen

Ook SNP reizen de wandelreis specialist in natuurreizen biedt een fantastische trekking reis Nepal aan. Ook hier wordt gebruik gemaakt van plaatselijke gidsen en bagedragers en is de trekking een onderdeel van een fantastische rondreis Nepal. Van de 10 hoogste bergen ter wereld liggen er 8 in Nepal, dat is ook precies de reden waarom je de mooiste trekkings en wandelvakanties van Azië in Nepal vindt. De 18 daagse Manaslu trektocht ( trekking ) van SNP reizen brengt alle hoogtepunten bij elkaar.

Trekking Nepal Wandeltocht

Wandeltocht Nepal

Je kunt bij SNP Reizen ook een trekking wandeltocht Nepal boeken met een duur van 19, 20 of 22 dagen. De 22 daagse Everest trektocht brengt je van de Jiri naar de Golyu Meren.  Je geniet van een fantastisch uitzicht op de indrukwekkende Gokyo Vallei en tijdens je reis en onderweg zie je tempelsen Tibetaanse kloosters.
Kijk nu welke trekkings SNP Reizen in haar fantastische pakket wandel rondreizen Tibet, Nepal en andere landen in Azië heeft.

snp wandelvakanties banner

Nepal Trekking van Djoser Reizen

Wandelvakanties + trekking Djoser

Himalaya trekking tocht

Nepal Trekking bij Djoser Reizen boeken

Bij Djoser Reizen kan je een Nepal trekking boeken. Ook heeft Djoser meerdere rondreizen, waaronder rondreizen en wandelvakanties in Azië. Deze 21 daagse rondreis + 6 dagen trekking door de bergen van Nepal gaat onder begeleiding van een gids en bagagedragers.  Deze Nepal trekking vereist een fysieke fitheid en veel zin om te genieten van deze trekking Annapurna met zich op de Himalaya.
Je kunt een brochure bij Djoser aanvragen en zien welke fantastische rondreizen en trekkings Djsoser nog meer in het programma heeft.

djoser banner

Shoestring, trekkings en rondreizen Nepal

Rondreizen Nepal met trekking van Shoestring

Bij Shoestring kan je kiezen uit ongeveer 10 trekkings Nepal waarvan langste 24 dagen duurt. Een trekking Nepal is meestal onderdeel van de reis. De Nepal rondreizen zijn groepsreizen en net zoals bij de andere reisorganisaties wordt er bij de trekking gebruikt gemaakt van een professionele gids en bagagedragers. Je kunt bij Shoestring al een 16 daagse rondreis Nepal met trekking boeken van rond de 1200 euro. Met een specifiek aanbod rondreizen Nepal voor singles.

shoestring single banner

All Inclusive vakantie boeken?

Voor diegenen die op zoek zijn naar een all inclusive wandelvakantie, is een trekking Nepal niet geschikt.
All inclusive vakanties vind je op de website “All Inclusive vakantie” Daar vind je ook all inclusive hotels in bekenden wandelgebieden.

sawadee verre reizen banner