Een wandelvakantie bij Djoser boeken

Djoser is specialist in avontuurlijke en bijzonder wandelgroepsreizen naar bijzonder bestemmingen. Je kunt meestal ook een last mnute Djoser boeken, ook voor een last minute groepsreis bijvoorbeeld waarbij wandelen centraal staat.

djoser banner

Last minutes Djoser

Djoser heeft altijd wel last minutes. Ook als je een last minute wandel- en fietsvakantie zoekt of een verre rondreis of groepsreis. In bijna iedere reis van Djoser is wandelen in de natuur een onderdeel.


Himalaya trekking tocht

Veel individuele vrijheid

Een Djoser wandelvakantie betekent wandelen met een groep maar met veel individuele vrijheid. Overnachten in kleinschalige locaties en aandacht voor mens, natuur en milieu. Boek bijvoorbeeld een wandelreis Jordanië, Andalusië, Nepal of Marokko bij deze duurzame reisorganisatie.


Gecombineerde wandel- en fietsreizen

Kan jij geen keuze maken tussen een wandel- of fietsvakantie? Je kunt bij Djoser ook een wandel- en fietsreis boeken. Wat dacht je van en fiets- en wandelvakantie Nepal of Costa Rica? Je kunt al wandelend en fietsend grotere afstanden afleggen en meer van de omgeving zien. Een wandel- en fietsvakantie boeken heeft zo zijn voordelen. Er zit ook wat meer afwisseling in dit type actieve groepsreis.

djoser banner

singles fietsvakantie

Geen specifieke single wandelvakanties bij Djoser

Ofschoon deze unieke reisorganisatie uit Leiden geen specifieke single reizen organiseert, gaan er op iedere reis wel veel alleenreizenden en singles mee. Als je een wandelgroepsreis bij Djoser wilt boeken en vooraf wilt weten hoe de samenstelling van de groep is, kan je dat per reis zien. Je kunt per groepsreis zien hoeveel personen er samen reizen en alleen op pad gaan.


Enkele bijzonder aantrekkelijke Djosjer wandelreizen

We noemen een aantal wandelvakanties die er “uitspringen”. Wat dacht je van een 8 daagse wandelvakantie Noorwegen, Madeira, Andorra of Schotland? Of wat vind je van het boeken van een 11 daagse wandelgroepsreis IJsland? Bij Djoser boek je een geheel verzorgde reis inclusief vervoer en overnachting. Duurzaamheid, avontuur en bijzondere natuurplekken staan bij alle wandelreizen voorop.

djoser banner

Optie nemen op wandel- of fietsvakantie Djoser

Op de reizen waar nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn, kan je meestal een vrijblijvende optie van 7 dagen nemen. Je hebt dan, eventueel met je medereisgenoten, 7 dagen bedenktijd. Na 7 dagen wordt de optie omgezet in een definitieve boeking tenzij je de optie in de tussentijd annuleert. Een optie op een wandelvakantie kan ook handig zijn als je nog geen keuze kunt maken tussen 2 reizen omdat bijvoorbeeld de samenstelling van de groep nog niet bekend is en jij je graag aansluit bij een wandelvakantie voor alleenstaanden.


wandeling in het bos

Andere mogelijkheden voor boeken wandelvakantie

Vind je bij Djosere wandelreizen niet de wandelgroepreis die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur en beschikbaar budget? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden bij Sawadee, Natuurlijk Reizen of SNP Reizen. Voor een single wandel groepreis hoger opgeleiden kan je bij Villa Vines terecht. Voor een wandelvakantie met hond is bijvoorbeeld SNP natuurreizen een aantrekkelijke optie. Voor een wandelweekend Nederland biedt TUI wandelreizen interessante opties.