Groepswandelvakantie bij Sawadee boeken

Sawadee staat bekend om haar unieke groepswandelreizen naar verre en bijzondere bestemmingen. Daarnaast heeft Sawadee een groot en uniek aanbod single reizen waarbij wandelen vaak centraal staat. Wat dacht je van een 11 daagse trektocht Nepal/Himalaya of een single groepsrondreis Schotland, Peru, China, Columbia of Java-Bali-Lombok? Sawadee is met name “groot” in groepswandelreizen met verre bestemmingen.

sawadee verre reizen banner

Single wandel groepsreizen

Ben je alleenstaand en heb je behoefte aan deelname aan een single wandelgroepsreis? Een wandelvakantie die avontuurlijk is en met een verre bestemming? Sawadee heeft een groot en uniek aanbod single rondreizen, wandelreizen en andere single- en alleenreizenden groepsreizen. Dus niet alleen single wandelgroepsreizen Europa maar ook avontuurlijke reizen naar andere werelddelen. Wat dacht je van een verre single groepsreis China, Nepal, Namibië, Verenigde Staten of Vietnam? Wandelen is bijna altijd onderdeel van het dagelijkse programma.


Duurzaam op vakantie met Sawadee

Alle wandelreizen, excursies en andere activiteiten van Sawadee zijn gebaseerd op aandacht voor het milieu, mens en dier. De CO2 uitstoot van iedere reis wordt gecompenseerd terwijl iedere reis op zich een duurzaam project is. Sawadee is duurzaam gecertificeerd via Travelife. Of je nu een meerdaagse wandelvakantie Schotland, Azoren, Nepal of Vietnam boekt, iedere reis wordt zo duurzaam mogelijk ingevuld. Zie ook de verre reizen van Djoser waarbij er ook volledige aandacht en respect is voor mens, dier en milieu.

Trekking Nepal Wandeltocht

Voor beginnende en gevorderde wandelaars

De reizen van Sawadee zijn ingedeeld op basis van zwaarte en fysieke inspanning. Je kunt op basis van deze criteria bijvoorbeeld een trektocht Himalaya boeken of een lichte wandelvakantie met een bestemming binnen Europa.


Een wandelvakantie voor ieders budget

Of je nu 4.000 euro voor een wandelvakantie in Azië, Afrika, Midden-Oosten of Oceanië te besteden hebt of een 600 euro voor een korte wandelvakantie binnen Europa, je kunt kiezen uit goedkope en luxe wandelgroepsreizen. Ook een wandelvakantie Spanje, Portugal of Bulgarije kan fantastisch zijn.


Himalaya trekking tocht

Geen aanbod wandelvakanties Nederland

Ben je op zoek naar een wandelweekend Nederland? Dan heeft Sawadee helaas geen aanbod voor jou. Een single wandelvakantie of wandelgroepsreis Nederland boek je bijvoorbeeld bij Natuurlijke Reizen. Deze kleinschalige reisorganisatie biedt ook single reizen en thema reizen aan zoals culinaire reizen en een beeldhouwworkshop. Met bestemmingen zoals New York, Mongolië, Rusland en Zweden, kan je alle kanten op. Goedkope wandelreizen binnen Europa en luxe wandelvakanties voor iedereen met een groter budget.
Ook Natuurlijk Reizen heeft een aantrekkelijk aanbod natuur wandelreizen Nederland.


sawadee verre reizen banner