Wandelvakantie Engeland

Een wandelvakantie Engeland met bagagevervoer boeken.

Wie op zoek is naar een geheel verzorgde wandelvakantie met bagagevervoer, overnachting, veel natuur en adembenemende wandelroutes, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden een wandelvakantie Engeland te boeken. Wandel in Groot-Brittannië is geweldig. Dat kan individueel of als groepsreis. Of je nu wilt wandelen in Schotland, Wales, West Highland Way, Sussex, Cornwall, Lake District of de Kanaaleilanden. Iedere wandelavontuur in Engeland is bijzonder.

snp wandelvakanties banner


Bij welke reisorganisatie je wandelvakantie Engeland boeken?

Een aantal wandel reisorganisaties hebben zich toegelegd op wandelreizen Groot-Brittannië.. Dat zijn met name SNP Reizen, Djoser en Eigen-Wijze Reizen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf naar Engeland af te reizen, een cottage of hotel te boeken en zelf je wandelvakantie te organiseren. Er zijn met name bij de ANWB goede wandelkaarten verkrijgbaar er tegenwoordig zijn er talloze websites en Apps met wandelroutes en GPS.


Individuele wandelvakantie of groepswandelreis Engeland boeken?

Dat het verstandig is een wandelvakantie Engeland met bagagevervoer te boeken, staat vast. Verre wandelingen door natuurgebieden maken met bagage is niet aangenaam. Of je echter een privé wandelvakantie Engeland zou moeten boeken of een groepsreis is een heel andere keuze. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Wandelen met een groep kan aangenaam zijn maar je hebt dan wel te maken met een bepaald wandelprogramma en te lopen afstanden. Je moet een beetje sociaal zijn om deel te nemen aan en groepsreis. Tegelijkertijd, groepswandelvakanties kunnen ook stimulerend zijn en je helpen je grenzen te verleggen. Dat in tegenstelling tot een individuele wandelvakantie waarbij je dan wel weer maximale vrijheid hebt en kunt doen en laten wat je wilt.

wandelen Engeland met uitzicht op een vallei

Wandelen in Engeland met SNP Reizen.

Het wordt wellicht een eentonig verhaal maar het grootste aanbod wandelvakanties Engeland, ook in Wales en Schotland, vind je weer bij SNP Reizen. Zij hebben meer dan 30 wandelvakanties in Groot-Brittannië georganiseerd. Of je nu een 8 of 10 daagse wandelvakantie Schotland zoekt of gaat voor een 9 daagse wandelvakantie Zuidwest-Engeland, het aanbod van SNP Reizen is groot, gevarieerd en uniek. Je kunt bij SNP Reizen kiezen voor een Engeland wandel groepsreis of privé reis en bijna altijd met bagagevervoer. En voor de avonturiers, je kunt zelfs een wandelreis per zeilboot boeken en met De Flying Dutchman langs Schotse Eilanden varen en daar wandelen.


wandelvakantie Engeland mistig

Veel mogelijkheden om met SNP Reizen te wandelen.

SNP Reizen is zeker bekend als het om wandelvakanties binnen Europa gaat. Zo kun je bij SNP Reizen ook bijvoorbeeld een wandelvakantie Italië, Portugal, Spanje, Duitsland of Griekenland boeken. En dan in vele varianten. Maar ook bijvoorbeeld het boeken van een wandelvakantie met bagagevervoer in Turkije, Japan, Canada, Nepal, Marokko of de Verenigde Staten behoort tot de mogelijkheden. En wie van bergwandelen of sneeuwwandelen houdt, wandelen in Oostenrijk of Zwitserland behoort bij SNP Reizen bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld wandelen in Karinthië.


Groepswandelvakanties Engeland Djoser.

Djoser staat bekend om haar unieke groepsreizen met veel individuele vrijheid. Groepswandelreizen met bagagevervoer. En Djoser is zeker ook een Engeland wandel specialist. Zeker ook als van ruige landschappen, veel natuur en hoge bergen houdt. Bij Djoser kan je onder andere een 8 daagse wandelvakantie Lake District boeken. Wandelen langs bergen met een ongekend mooi landschap. Dit is een wandel groepsreis Lake District waaraan zo een 12 tot 18 sportieve natuurliefhebbers en actieve wandelaars aan deel nemen. Andere toppers zijn een 8 daagse wandelvakantie Schotland en een soortgelijke wandelvakantie Wales.


hike op Jersey eiland in Engeland

Je wandelvakantie Engeland bij Eigen-Wijze Reizen boeken

Eigen-Wijze Reizen is wellicht een vreemde eend in wandelvakantie land want ze organiseren wandelvakanties op hun eigenzinnige manier. Ze kiezen niet voor de bekende wandelroutes of grote hotels om in te overnachten maar meer voor het bijzondere, kleinschalige en eigenzinnige. En dat maakt iedere wandelvakantie uniek en bijzonder. Zo kan je bij Eigen-Wijze Reizen een 8 daagse wandeltrektocht boeken met bestemming de Cotswolds, Exmoor of Lake District. Unieke wandelvakanties Engeland met bagagevervoer. Je overnacht in een kleinschalig hotel of bed and breakfast. Je wandelt per dag zo een 10 tot 20 kilometer dus je moet best wel een goede wandel conditie hebben. Mede ook omdat het landschap ruig kan zijn. Bij ieder wandelvakantie van Eigen-Wijze Reizen vind je de bijzonderheden alsmede beschikbare data.


TUI Wandelvakantie Nederland banner