Wandelvakantie met bagagevervoer

Vind hier jouw wandelvakantie met bagagevervoer

Op zoek naar een leuke wandelvakantie met bagagevervoer? Wie een wandelvakantie binnen Europa met bagagevervoer zoekt, vindt hier het leukste en meest complete aanbod. Of je nu een wandelvakantie met bagagevervoer Italië, Frankrijk, Schotland of Portugal wilt boeken of een wandelvakantie Nederland met overnachting en bagagevervoer zoekt, hier vind je de betere mogelijkheden.

Wandelweekend of korte wandelvakantie

Ook voor een wandelweekend of korte 3, 4 of 5 daagse wandelvakantie met een groep gelijkgestemden zijn er mogelijkheden deze inclusief bagagevervoer te boeken. Ook met vervoer van jouw bagage en overnachting.

Wat zijn meest populaire landen voor wandelvakanties met bagagevervoer?

Als wij kijken naar het aantal geboekte wandelreizen met bagagevervoer binnen Europa staan Schotland, Italië, Frankijk en Portugal bovenaan. Zeker de wandelvakanties Schotland zijn populair bij wandelaars die gewend zijn om inspanning te leveren en flink door te wandelen. Maar ook een wandelvakantie Italië met bagagevervoer wordt veel geboekt, zeker voor een avontuurlijke wandelvakantie in de Dolomieten. Met name bergwandelen in landen als Italië, Frankrijk en Oostenrijk is erg populair en wandelen in de bergen met volle bepakking is bijna niet mogelijk.

eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Wandelvakanties Kroatië en Bulgarije

Bulgarije en Kroatië zijn wandel vakantielanden in opkomst. Ook hier kan je een individuele of groepswandelvakantie met bagagevervoer boeken. Wandelvakanties met bagagevervoer en overnachting is in een land als Bulgarije of Hongarije relatief goedkoop.

Single wandel vakanties

Het is in een aantal landen ook mogelijk een single wandelvakantie groepsreis inclusief gids, overnachting in goed hotel en bagagevervoer te boeken. Dit type wandelvakanties valt in de categorie wandel groepsreizen en worden bijvoorbeeld georganiseerd door Shoestring en Natuurlijk Reizen. Ook TUI single reizen organiseert single wandelreizen en weekenden met gids, overnachting en vervoer van bagage.

In welke maanden kan je een wandelvakantie met bagagevervoer boeken?

Wandelvakanties binnen Europa, met of zonder bagagevervoer worden voornamelijk in de maanden april tot en met september georganiseerd. Wandelvakanties buiten Europa, bijvoorbeeld in Azië worden vaak gepland in de maanden december, januari en februari. Dat heeft, bijvoorbeeld in het kader van een wandelvakantie Azië te maken met de regentijd.

Last minute wandelvakantie boeken

Het is meestal mogelijk een last minute wandelvakantie met vervoer van bagage te boeken. Een en ander heeft wel te maken met de beschikbaarheid van last minute wandelreizen en de bestemming. Als je bijvoorbeeld een last minute wandelvakantie Frankrijk of Italië wilt boeken met bagagevervoer zal de kans dat er gericht aanbod is, groter zijn dan een last minute wandelvakantie IJsland.