Wandelvakantie Zweden

Wandelvakantie Zweden, individueel of met groep.

Wie wil wandelen in Zweden met bagagevervoer en overnachting, boekt hier een compleet verzorgde wandelvakantie. Een aantal kleinschalige reisorganisaties zijn specialist in wandelvakanties Noord- en Zuid-Zweden alsmede trektochten van West Zweden naar Noorwegen. Wandelen in een ongerepte natuur.

Bij wie je wandelvakantie Zweden 2023 boeken?

Indien je dit jaar, 2023, nog wil gaan wandelen in Zweden en op zoek gaat naar een organisatie die een wandelvakantie met bagagevervoer, overnachting en eventueel gids organiseert, kom je uit bij een gerenommeerde reisorganisaties zoals SNP Reizen. Wil je een rondreis Zweden maken en daarbij flinke wandelingen maken, dan kan je bijvoorbeeld terecht bij ANWB Reizen.


eigenwijzereizen wandelvakanties banner

Nationaal park Abisko in Zweden

Wandelen in Zweden met bagagevervoer SNP Reizen

SNP Reizen is één van de weinige reisorganisaties waarbij je in 2023 een georganiseerde wandelvakantie Zweden inclusief bagagevervoer en overnachting kunt boeken. Je kunt bij SNP kiezen uit een 8 of 11 daagse wandelreis Zweden boeken en je maakt je wandeltochten vanuit mooie en comfortabele hotels. Deze Zweden SNP wandelvakanties zijn individuele wandelreizen.


rustig meer in Zweden

Niet met een groep

Je wandelt bij deze actieve reizen dus niet met een groep en in je eigen tempo. Heb je meer zin in een groepswandelvakantie en zie je SNP Reizen wel zitten? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar deze mogelijkheden een wandelvakantie met een groep te boeken. Er zijn onder andere voor 2023 groepswandelvakanties te boeken via SNP in onder andere Duitsland, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Denemarken. Je kunt ook een wandelvakantie Oostenrijk 2023 met bagagevervoer en overnachting bij SNP boeken.

Jonkoping Zweden

Rondreis Zweden boeken bij ANWB Reizen

Bij de ANWB kan je in 2023 een rondreis Zweden boeken voor een duur van 13, 14, 15 of 16 dagen. Te combineren met Noorwegen en Denemarken. Daarnaast is er ook een 20 daagse rondreis Zweden, Finland, Noorwegen en Noordkaap beschikbaar. Dit zijn geen specifieke wandelvakanties maar er is tijdens deze rondreizen voldoende mogelijk om korte of lange wandelingen te maken. Een prima manier om het mooie vakantieland Zweden en omliggende landen te ontdekken. Voor jouw eigen wandelvakantie 2023


Winterlandschap Zweden

Vakantiehuis Zweden huren

Je kunt voor een wandelvakantie Zweden zonder bagagevervoer ook kiezen voor het huren van een vakantiehuis Zweden in een wandelgebied en zelf je wandelingen uitstippen en organiseren. Voor de avonturier die graag zijn eigen pad kiest!