Last minute wandelvakantie mei

Voor mei een last minute wandelvakantie boeken? Lees deze tips.

Je wilt in mei een aantal dagen vakantie opnemen en dan gaan wandelen. Je wilt je wandelvakantie voor mei echter last minute boeken want de duur en de locatie zijn met name afhankelijk van de weersomstandigheden. Waar moet je dan op letten? De eerste tip, boek bij voorkeur je last minute wandelvakantie in mei of voor de meivakantie binnen Europa.


Last minute groepswandelvakantie mei boeken

Indien je het leuk vindt om met een groep gelijkgestemden te wandelen tijdens je vakantie, kan je het beste een last minute groepswandelvakantie boeken. Je wandelt dan met een groep van zo gemiddeld 12 tot 20 personen in een bepaald wandelgebied en voor vervoer van je bagage en overnachting wordt gezorgd. Populaire bestemmingen voor wandel groepsreizen zijn Schotland, Ierland, Portugal, Frankrijk en Griekenland. Wij adviseren je om een last minute groepswandelvakantie voor mei zo een 14 dagen voor vertrek te boeken. Als je korter voor vertrek aan zo een wandelvakantie met een groep wilt deelnemen, is er een kans dat er geen plek meer is. Dat geldt voor een wandelen met een groep in de meivakantie.

eigenwijzereizen wandelvakanties banner

wandelvakantie voor singles


Individuele last minute wandelvakantie mei boeken

Bij een individuele wandelvakantie in mei heb je veel meer last minute mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld een last minute huisje in het bos huren en vanuit je vakantiehuis mooie wandelingen maken. Een andere mogelijkheid, een last minute hotel met wandelarrangement in de meivakantie boeken. Dat kan je bijvoorbeeld doen in Nederland maar ook elders in de Benelux en Europa zijn er volop hotels met wandelarrangementen. Ook voor 3, 4 of 5 dagen en soms zelfs op all inclusive basis. Zo een hotel met wandelarrangement boek je uiterlijk tot 1 dag voor vertrek. Maar in verband met beschikbaarheid liever eerder.


groepsreis wandelvakantie

Eigen-Wijze Reizen.

Je kunt je last minute wandelvakantie mei bijvoorbeeld ook via Eigen-Wijze Reizen boeken. Die regelen jouw last minute wandelvakantie tot in de puntjes. Of er last minute aanbod is, valt vooraf niet te te zeggen. Hun aanbod is wel groot en gevarieerd. Je kunt er, indien beschikbaar, ook een last minute wandelvakantie Duitsland boeken in mei.