Wandelvakantie Dolomieten

Wandelvakantie Dolomieten, groot en gevarieerd aanbod

Boek hier een 4 tot 9 daagse wandelvakantie Dolomieten. Desgewenst met bagagevervoer en inclusief overnachting. Kies voor een groepswandelvakantie of individuele reis Dolomieten, Italië.

snp wandelvakanties banner

Bij wie je wandelvakantie Dolomieten boeken?

Boek je meerdaagse wandelvakantie Dolomieten bij een specialist in wandelvakanties. Zoals SNP Reizen of Fital. Of stel zelf je wandelvakantie samen en huur een vakantiehuis in de Dolomieten. In het geval je deel gaat nemen aan een wandel groepsreis is het belangrijk dat je deel neemt aan een wandel reis die bij je wandelconditie past. De Dolomieten zijn bergachtig en wandelen in de bergen kan best wel zwaar zijn. Bij SNP Reizen kan je kiezen uit wandelreizen Dolomieten 4 tot 9 dagen die licht, vrij pittig of zelfs zwaar zijn. Het is de reisorganisatie met het grootste aanbod privé en wandel groepsreizen Dolomieten.

eigenwijzereizen wandelvakanties banner


Waar ligt de Dolomieten dan?

Veel mensen denken dat de Dolomieten in Oostenrijk liggen maar dat is niet juist. De Dolomieten liggen in aan de zuidkant van de Alpen en wel in Zuid-Tirol Italië. Je wandelt hier in de ongerepte natuur en de bergtoppen zijn soms wel hoger dan 3000 meter. De hoogste berg van de Dolomieten is meer dan 3340 meter hoog en staat bekend onder de naam de Marmolade. Het is de enige berg Dolomieten met een gletsjer. Wandelen in de bergen of heuvels is een feest, kijk ook eens naar de mogelijkheden een wandelvakantie Eifel, Duitsland te boeken.

afwisselende natuur in de Dolomieten

Wandelen in de Dolomieten met SNP Reizen

Je kunt SNP Reizen gelukkig bestempelen als echte wandelvakantie specialist Italië en bergwandelen en dat zie je met name terug in het grote aanbod wandelreizen Italië en Oostenrijk en dan in dit geval specifiek de Dolomieten in Zuid-Tirol, Italië.
Je overnacht in comfortabele hotels of berghutten. Je kunt bij SNP Reizen kiezen uit groepswandelreizen Dolomieten of privé wandel vakanties. Deze hebben een duur van 4 tot 9 dagen. De meeste van deze wandelreizen zijn te omschrijven als bergwandelvakanties. wandelen met een groep is heel anders dan een individueel wandelen. As je nog nooit een groepsreis hebt gemaakt, moet je de voor-en nadelen goed tegen elkaar afwegen.


wandelen in de Dolomieten in de zomer

Wandelvakanties Dolomieten SNP groepsreizen

SNP Reizen biedt 5 wandel groepsreizen Dolomieten aan. Met een duur van 5, 8 of 9 dagen. Hierbij heb je de keuzen uit relatief lichte wandelreizen tot echt pittige wandelgroepsreizen. Je wandelt langs berghutten en hotels waar je ook overnacht. Geef je op voor die wandelvakantie groepsreis SNP Reizen die aansluit bij jouw wandelconditie en ambitie. Je boekt je wandelvakantie bij SNP inclusief overnachting en bagagevervoer.


Individuele wandelreizen Dolomieten SNP.

Het aanbod individuele wandelvakanties Dolomieten welke SNP Reizen verzorgt, is groter dan het aanbod groepswandelreizen. Je kunt een 4, 5 of 8 daagse privé wandelvakantie bij SNP boeken. Boek een luxe wandelvakantie Dolomieten van 5 of 8 dagen of ga voor een goedkope 4 daagse wandelvakantie Zuid-Tirol Italië.


Wandel groepsreis Dolomieten Fital

Fital, ook een specialist in wandelvakanties inclusief overnachting en bagagevervoer, heeft een 12 daagse wandel groepsreis Zuid-Duitsland – Dolomieten Italië samengesteld. Het betreft hier een wandel groepsreis op basis van half pension. Ook deze wandelvakantie Dolomieten is inclusief gids(en) en volledig verzorgd. Reis per luxe touringcar.

Wandelen in de Dolomieten

Vakantiehuis Dolomieten huren

In de Dolomieten wandelen op eigen initiatief? Je kunt natuurlijk ook zelf een chalet of vakantiehuis Dolomieten huren en op eigen gelegenheid gaan wandelen door dit mooie wandelgebied. Dat kan met name handig zijn als je een wandelvakantie Italië met de hond wilt boeken. Vind hier een vakantiehuis met hond Italië.


TUI Wandelvakantie Nederland banner