Wandelvakantie met hond

Een wandelvakantie met de hond boeken

Als je een georganiseerde wandelvakantie met de hond wilt boeken en wilt genieten zonder zorgen, boek je een actieve vakantie met hond via SNP Reizen of Aktiva Tours. Voor een wandelvakantie met 1, 2 of 3 honden.
Beide reisorganisaties bieden een uniek aanbod wandelvakanties binnen Europa aan waarbij de hond ook welkom is.  

Een wandelvakantie met de hond is een unieke ervaring. Goede wandelroutes, hotels, pensions en andere overnachtingsmogelijheden voor jou en je hond, het maakt een honden wandelvakantie extra leuk.  Lees hieronder waarom je een bijzondere leuke en betaalbare wandelvakantie met hond via Aktiva Tours of SNP Reizen kunt boeken. Favoriete bestemmingen voor een wandelvakantie met de hond zijn onder andere de Vogezen, de Dolomieten en de Ardennen. Daar vind je honderden kilometer wandelpaden dwars door de natuur, ideaal voor een wandelvakantie met jouw favoriete huisdier, je hond!

Wandelvakantie met hond via Aktiva Tours boeken
Aktivatours organiseert fantastische wandel vakanties in landen als Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Zwitserland, Nederland en vele andere landen binnen Europa.

Aktiva Tours faciliteert ook wandelvakanties met honden. Indien je bijvoorbeeld een wandelvakantie met hond in Nederland, Duitsland, Frankrijk of Italië wilt boeken, is dat in veel gevallen mogelijk omdat Aktiva Tours ook een groot aantal hondvriendelijke accommodaties heeft gecontracteerd.

Wel worden er in verband met de extra verblijfkosten 5 tot 10 euro per hond per nacht doorberekend.  Indien u een wandelvakantie met hond via Aktivatours wilt boeken, hoeft u dit bij de reservering alleen maar op te geven. Heeft u een vraag over een bepaalde wandelvakantie met hond of wilt u exact weten welke wandelvakanties geschikt zijn voor een honden vakantie, neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij informeren dan voor u bij welke wandel honden vakanties van Aktiva Tours honden welkom zijn, tegen welke voorwaarden en hoeveel honden.

SNP, natuur wandelvakantie met je hond(en)


SNP Wandelvakanties
Indien je graag in de natuur wandelt en de hond mee op vakantie wil nemen, is SNP Reizen een ideale reisorganisatie om een wandelvakantie met hond bij te boeken.  Bij meer dan individuele wandelvakanties van SNP Natuurreizen is het toegestaan 1 of meer honden mee te nemen. Bij het reserveren van de wandelvakantie moet wel opgegeven worden dat er 1 of meer honden mee op reis gaan.
Vakantiebestemmingen zijn onder andere Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Slovenië, Duitsland en Zweden.  Populaire gebieden voor een honden wandelvakantie zijn onder andere de Vogezen in Frankrijk, de Eifel en Sauerland in Duitsland en Wallis en het Binntal in Zwitserland. Maar het is ook mogelijk om via SNP Natuurreizen een wandelvakantie met honden in Groot-Brittannië ( ook Schotland ), de Ardennen of Portugal te boeken.  Kortom, voor een individuele wandelvakantie met honden, en dan wandelingen in de natuur, ga je naar de website van SNP Natuureizen.  Zoek binnen het thema "individuele wandelreizen met hond".
Je betaalt overigens, net zoals bij Aktiva Tour honden wandel vakanties,  ook een toeslag per hond.  Deze staat per reis aangegeven. 

Hier vind je alle wandelvakanties SNP Reizen waar de hond welkom is